2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم چند بار بیمارستان گاندی انجام داد؟اسم دکترش چی بود؟

عزیزم چون آشنا دورمون هست اطلاع دقیقی ندارم ولی

دکترش ساغر صالح پور بوده اینجور که خودشون گفتن سر بچه اولش بار اول با این دکتر مثبت شد

دوباره انتقال داد نگرفت دکترش عوض کرد تو همون بیمارستان گاندی که اسمش نمیدونم بازم مثبت شد خداروشکر 

و اینکه این خانم بالای چهل سال سن داره کافیه فقط خدا بخواد

عزیزم چون آشنا دورمون هست اطلاع دقیقی ندارم ولیدکترش ساغر صالح پور بوده اینجور که خودشون گفتن سر بچه ...

مرسی گلم🙏🌹

منم دکترم کارای ای وی افشو بیمارستان گاندی و بیمارستان نیکان انجام میده نمیدونم کدومش خوبه برای همین سردر گم شدم😔

مرسی گلم🙏🌹منم دکترم کارای ای وی افشو بیمارستان گاندی و بیمارستان نیکان انجام میده نمیدونم کدومش خو ...

خواهش میکنم عزیزم😘😘تا جایی که من شنیدم جفتش خوبه خیلیا نتیجه گرفتن

یکی از دوستامم نیکان انجام داده نیکان اقدسیه با دکتر امیری اگه اسمش اشتباه نگم

بار اول مثبت شد

منکه فکر میکنم همش فقط فقط به خواست خداست فقط کافیه بخواد🥺

خودمم دارم آی وی اف انجام میدم تو نیکان..

خدا کنه امیدمون ناامید نشه خیلی دلم بچه میخواد واقعا در عذابم با این داروهای سنگین اذیت شدم😔

مرسی گلم🙏🌹منم دکترم کارای ای وی افشو بیمارستان گاندی و بیمارستان نیکان انجام میده نمیدونم کدومش خو ...

ایم دکترتون چیه و هزینه چقدر شد براتون؟

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خواهش میکنم عزیزم😘😘تا جایی که من شنیدم جفتش خوبه خیلیا نتیجه گرفتنیکی از دوستامم نیکان انجام داده ...

انشاا.. خدا صدای دلمونو میشنوه عزیزم

حتما حکمتی هست ماهم چون مشکل داریم حتما باید پیگیری کنیم وگرنه خدا خودش به وقتش بهمون میده

اینو مطمئن باش

من شوهرم مشکل کم تحرکی ‌و تعداد اسپرم  داره خودم سالمم یه بار ای وی اف تو موسسه با دکترای موسسه انجام دادم جواب نگرفتم، اصلا خوشم نیومد از کارشون،الان دکترمو عوض کردم از دکترم خیلی راضیم اصلا مایل نیست ای وی اف انجام بدم به همسرم دارو داد  دید جواب آزمایشش خوب شد گفت طبیعی اقدام کنید اما طبیعی نشد بعد مارو ارجاع داد پیش دکتر اورولوژی که دکتر اورولوژی هم حرف دکتر من و زد که احتمال بارداری طبیعی دارید اما ضعیف

الان نمیدونم چیکار کنم؟

خواهش میکنم عزیزم😘😘تا جایی که من شنیدم جفتش خوبه خیلیا نتیجه گرفتنیکی از دوستامم نیکان انجام داده ...

شما پیش کدوم دکتر میرید؟

اگه مایل هستید میشه بگید مشکل شما چیه؟

چه داروهایی به شما دادن؟

انشاا.. خدا صدای دلمونو میشنوه عزیزمحتما حکمتی هست ماهم چون مشکل داریم حتما باید پیگیری کنیم وگرنه خ ...

اره عزیزم درسته توکل به خدا انشالله ماهم بچه دار میشیم

خداروشکر خودت سالمی عزیزم شوهرتم که آزمایشش خوب شده

من خودم کیست دارم شوهرمم مشکل موروفولوژی و تحرک داره

چند سالتون عزیزم؟ چند وقت طبیعی اقدام کردی؟

اگه سنتون کمه شیش ماه دیگه اقدام کن ولی بیخیال باش نشد برو ای وی اف

ولی نظر من با توجه به شنیدن تجربه های مراجعه کننده ها و نظرات دوستای نی نی سایتی تو تاپیک های آی وی اف، هر چه زودتر برای ای وی اف اقدام کنی بهتره 

شما پیش کدوم دکتر میرید؟اگه مایل هستید میشه بگید مشکل شما چیه؟چه داروهایی به شما دادن؟

ساغر صالح پور . مطبش میرم کارامو نیکان اقدسیه انجام میده

من اندومتریوز دارم عزیزم دوتا کیست تو تخمدان‌هام

شوهرمم تحرک اسپرمش کمه موروفولوژی هم کمه

دارو هم که داروهای تخمک کشی گفت سنت کمه نیاز به تقویتی نداری

ولی تو مطب دیدم کسایی که سنشون بالاتر بود قبل تخمک کشی دارو تقویتی میداد