2777
2789
عنوان

سوال دینی دارم اگ کسی بلده لطفا کمکم کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 34 پست
اها پس اینطور من میدونم ک نمیخونه داداشم یعنی خیلی اعتقاد خاصی نداره ولی مطمعنم همسرم از ته قلب خودش ...

سلام گلم نه لازم نیست، بخون خدا خیرت بده خوشبحال مامانت که همچنین دختر خوبی داره

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی  لینک گروه مذهبی داخل روبیکا دارم که سوالات اعتقادی و.. جواب میدیم وچت میکنیم اگر خواستی درخواست بده برات بفرستم(مخصوص خانومای نی نی سایتی)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه چیز دیگه اگه از اول میخونده و هیچ قضایی نداره اون چند ماه بیماری هم براش گناهی نمیمونه چون از قست ...

همیشع خونده بدترین مریضیا داشته رو تخت دراز کشیدع ولی خونده اما اون آخرا نتونست حتی تکون بخوره و پوشکی شده بود مامان جوانم 🥲 ولی همش میگفت نمازم قضا شده هی نگرانش بود

سوال و ل کردی دنبال غلط املایی میگردی همون بهتر جواب امثال شماها رو نباید داد خوبی بهتون نیومده

من خودم جواب اسی رو دادم منتظر جواب شما نبودم

همونطور که شما اسی رو راهنمایی کردی منم شما رو راهنمایی کردم که جای دیگه غلط ننویسی

شما که اهل دین هستی خیلی بعیده که از همچین چیزی ناراحت شدی ،تو دین ما سفارش شده آینه هم باشید و عیبهای هم رو نشون بدید و در جهت اصلاحشون تلاش کنید

طرز صحبت کردن و غرورت👎

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

ممنونم عزیزدلم لطف کردی

قربونت💚

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

به گردن پسر بزرگتره اما اگه شما بخونی لطف زیادی کردی هم به برادرت هم به مادرتعین نماز یومیه ست دیگه ...

نه حتما خودم میخوام بخونم براش فک میکنم حداقل کاریه ک میتونم برای مامانم بکنم در کنارش تسلی خاطری میشه برای خودم بعد اون همه مدت سوگواری و غم شدیدی درونی ک گذروندم تازه دارم خودمو جمعو جور میکنم اینم فرصت خوبیه برای خودسازی خودمو شادی روح مامان جوونم

سلام خدا رحمت کنه مثل نماز خودتون به نیت نماز قضای مادرتون اول نماز خودتون رو می خونین بعد نماز مادرتون رو  در واقع در روز از هر نماز دوتا میخونین یکی برای خودتون یکی مامانتون 

نماز قضا شده رو بایدر در وقت خودش بخونین یعنی نمی تونیم هر ۱۷ رکعت رو باهم بخوانین 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
سلام گلم نه لازم نیست، بخون خدا خیرت بده خوشبحال مامانت که همچنین دختر خوبی داره

ممنون عزیزم اینکه چیزی نیست حاظرم تموم بند بند وجودمو فداش کنم فقط اون اسوده و راحت باشه تو دنیا ظلم نبود ک بهش نشد درد نبود ک نکشید تازه ۵۲ سالشه شده بود بردیمش زیر خاک قسم میخورم ک همون لحظه منم مردم ولی خودش ازم خواسته بود قوی بمونم سرپا باشمو براش چراغ دار اون دنیاش باشم براش قران بخونم تسبیح نمازش گردنمه هی درمیارم براش میزنمو صلوات میدم