2777
2789
عنوان

مادرم ارثشو میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 39 پست
پس یعنی سندیت داره🤦‍♀️

نه ولی بستگی به شهودداره 

طرف رفته امام جمعه رو شاهد گرفته یکی رقته داییشو شاهد گرفته 

سندیت نداره ولی ابطال امصا نیاز اول به اخد صحت کارشناسی داره بعدم بخشش مهریه اصلا کشکه و فقط توی محضر قابل اجراست 

مهریه کاملا نقده درصورت تمکن شوهرو کاملا تقسیطه در صورت عسر وحرج شوهر اصلا ابطالش اسون نیست بخشش فقط ممکنه اونم برگه خونگی که اصلا بی ارزشه فقط یکم وقتتون رو میگیره والی میتونین بگیرین 

حتی خیانت ثابت شده درمحصر دادگاه هم مهریه رو باطل نمیکنه اون جدا این جدا  درابن حد محکمه 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

چنانچه اثر انگشت در حضور شهود عاقل و بالغ باشه و شهود صحت حال و سلامت مزاج ضارب اثر انگشت رو در زمان ...

نه بازم میشه از زیرش دررفت 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه ولی بستگی به شهودداره طرف رفته امام جمعه رو شاهد گرفته یکی رقته داییشو شاهد گرفته سندیت نداره ولی ...

ممنونم ازتون چقدر اطلاعاتتون جامع هست و چقدر کمک کردین🙏💙🌹

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

نه برگه دست نویس کوچکترین ارزشی نداره میره شورای کارشناسی و حتی اگه تایید اثر انگشت بگیره سندمحضری ا ...

عزیزم یه سوال 

حتی اگه دست نوشته برا پنجاه سال پیش باشه که چند نفر امضا کرده باشن هم ارزش نداره. 

برادر من کل خونه پدریمو گفت من پنجاه سال پیش از پدر خریدم وچند نفر امضا کردن 

آیا ما خواهرا میتونیم شکایت کنیم یا نه. 

عزیزم یه سوال حتی اگه دست نوشته برا پنجاه سال پیش باشه که چند نفر امضا کرده باشن هم ارزش نداره. براد ...

حتما میتونین شکایت کنین شکایت حق همست و اینکه اون برگه ای که میگین اگه درقالب قولنامه زمان خودش صادرشده باشه ممکنه وجاهت قانونی داشته باشه ممکنه هم نداشته باشه به هرحال شما میونین شکایت کنین و ببینین روند پیگیری چی میشه البته اگه اصل ملک موجود باشه مثلا اگه برادرتون نفروخته باشه یا سند جدیدبه لسم خودش نگرفته باشه حتی ساخت وساز هم کرده باشه یکم کار پیچ میخوره 

حتما میتونین شکایت کنین شکایت حق همست و اینکه اون برگه ای که میگین اگه درقالب قولنامه زمان خودش صادر ...

نه عزیزم. به یک سال نکشید فوری ساخت رفت به نام خودش کرد 

فکر نکنم ما کاری کنیم. حقمون پایمال شد. 😔