2777
2789
عنوان

شوهرم آینده و زندگی خودمو بچمو به بازی گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 34 پست
حالا باید منظر بمونیم کی عذاب الهی نازل بشه خشک وتر باهم بسوزن

خدا بغل خونه اش کنسرت جنیفر لوپز گذاشتن عذاب نداد حالا ما باید بخاطر گناه بقیه عذاب بکشیم؟

داستایوفسکی:در اغوشم بگیر و نجاتم بده،قاتلی به‌دنبال من است که گاه به گاه در اینه می بینمش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بگو بره شکایت کنه بگه پولی بابت کارگاه نداده حالام ک میخام کارگاهو پس نمیده

شوهرم نمیره دنبال این کارا

که یه وقت باباش خم به ابروش نیاد

وگرنه با یه دعوای اساسی شاید حل شه

شوهرم نمیره دنبال این کاراکه یه وقت باباش خم به ابروش نیادوگرنه با یه دعوای اساسی شاید حل شه

توم بی عرضه ای خب .۵ساله جز تهدید چیکار کردی؟؟ ازبابات حساب نمیبره شوهرت؟

داستایوفسکی:در اغوشم بگیر و نجاتم بده،قاتلی به‌دنبال من است که گاه به گاه در اینه می بینمش
زنگ بزن مامور همشون و بیان جم کنن

اتفاقا خودم به این فکر کردم 

ولی متاسفانه من نمیدونم کی و چه ساعتی چه روزی این کارارو میکنن 

کارگاه هم خیلییییی دوره از من حدود ۱ ساعت با بچه ی ۹ ماهه نمیتونم برم هر روز کشیک بدم اصلا نمیتونم بفهمم اون تو دارن مواد میکشن یا نه چون درش بسته اس 

خدا بغل خونه اش کنسرت جنیفر لوپز گذاشتن عذاب نداد حالا ما باید بخاطر گناه بقیه عذاب بکشیم؟

کل دنیا رو کثافت برداشته 

همه جا جنگ جنایت زنا 

اینا عذاب نیست 

حتما نمیاد که همون یه نفرو عذاب بده 

همون جنیفرلوپز خودش مگه هزارتابلاسرش نیومد؟

امضا مودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی.
یه مدت ترکش کن و تهدیدش کن به طلاق

بچمو چیکار کنم ۹ ماهشه 

خواستم بخاطر خود بچم یه مدت بذارم پیش شوهرم برم ولی دلم نمیاد دلم تنگ میشه واسه بچم و نگرانشم

ولی میدونم شوهرم با وچود بچه نمیتونه بره سرکار ممکنه به خودش بیاد

اگر بخواد خیلی کارا میتونه کته ولی نمیخواد

چی بگم من تا حدودی تو‌جریان تاپیکات هستم بنظرم شما ک تا حدودی همسرتو و خانوادشو میشناختی نباید بچه میاوردی 

الانم ک اوردی تو رو خدا انقد راحت هی نگو بچه رو میزارم میرم اینا بچه رو اسباب تنبیه اون نکن خصوصا یکم بزرگتر بشه تو روحیه بچه تاثیر میزاره

بچمو چیکار کنم ۹ ماهشه خواستم بخاطر خود بچم یه مدت بذارم پیش شوهرم برم ولی دلم نمیاد دلم تنگ میشه وا ...

وای بچه ت کوچیکه.بزرگ هم که باشه باخودت ببر بچه ت چه گناهی کرده

ولی واقعا باید خودت وارد عمل شی از شوهر بی عرضه ت بخاری بلند نمیشه