2777
2789

ورزش و پیاده روی داشتید؟دمنوش اینام خوردین یا دردا خودشون شروع شد؟

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۱۴۰۳/۲/۱آزمایشم مثبت شد🥰۱۴۰۳/۲/۱۷صدای قلبتو شنیدم نینی جونم♥️😘خدایا خودت نگهدارنینیم باش صحیح و سلامت بزارش تو بغلم شکرت😍

سر بجه اولم میاده روی های طولانی،دور دریاچه چیتگرو هر روز دور میزدم

یه روز در میون ورزش و یوگا میرفتم

۴۱ هفته و ۴ روز زایمان کردم؛دردامم شروع نشد به اصرار مامای همراه دکتر نامه بستری داد

سر دومی از ۳۰ هفته درد لگن داشتم،ورزشو پیاده روی نتونستم برم،۳۷ هفته و ۲ روز کیسه آبم پاره شد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا درد شروع نشد هفته۴۰دیگه حوصلم سر رفت خودم رفتم اخرشم سز شدم

پیاده رویم میکردین؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۱۴۰۳/۲/۱آزمایشم مثبت شد🥰۱۴۰۳/۲/۱۷صدای قلبتو شنیدم نینی جونم♥️😘خدایا خودت نگهدارنینیم باش صحیح و سلامت بزارش تو بغلم شکرت😍
سر بجه اولم میاده روی های طولانی،دور دریاچه چیتگرو هر روز دور میزدمیه روز در میون ورزش و یوگا میرفتم ...

زایماناتون چطوربود؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پیاده رویم میکردین؟

بله عزیزم.

اکثرا الان درد ندارن برای زایمان

خودشون بری درد برات درست میکنن از ماینه یا امپول فشار

من ک ۱۴ساعت تلاش کردم با درد های شدت زیاد ولی دنیا نیومد و سز شدم

لایک نکن خیرشو ببینی
زایماناتون چطوربود؟

من زایمانامو خیلی دوست داشتم 

کلا زایمان طبیعی خیلی دوست دارم بخاطر همین تحمل دردم بالاست

اولی چون همسرم پیشم بود کلا خیلی بهم خوش گذشت 

ولی دومی لحظه های آخر که نزدیک زایمان بود خیلی درد داشتم

ساعت ۸ شب کیسه آبم پاره شد ساعت ۹ونیم صبح زایمان کردم

ولی بازم خیلی دوست داشتم جز بهترین خاطراتمه جفتش

بله عزیزم.اکثرا الان درد ندارن برای زایمانخودشون بری درد برات درست میکنن از ماینه یا امپول فشارمن ک ...

عزیزممم پس سخت بوده برات

برام دعا کن راحت زایمان کنم گلم خیلی استرس دارم🥲♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من زایمانامو خیلی دوست داشتم کلا زایمان طبیعی خیلی دوست دارم بخاطر همین تحمل دردم بالاستاولی چون همس ...

خیلیم عالی خدا بچه هاتوحفظ کنه برات♥️

برام دعا کن زایمانم راحت باشه🥲♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزممم پس سخت بوده براتبرام دعا کن راحت زایمان کنم گلم خیلی استرس دارم🥲♥️

ن عزیزم نترس اصلا اونطوری ک میگن نیست وقتی تو شرایطش قرار بگیری میفهمی ک تحملشو داری و فراتر از اون جیزی ک فکر میکردی نیست.

انشآلله زایمان خوبی داشته باشی

لایک نکن خیرشو ببینی
ن عزیزم نترس اصلا اونطوری ک میگن نیست وقتی تو شرایطش قرار بگیری میفهمی ک تحملشو داری و فراتر از اون ...

فدات عزیزم مرسی ازت♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40