2777
2789
عنوان

تراخدااگه میخایدبابچه هاتون اینجوردراینده برخوردکنیدبچه دارنشید

| مشاهده متن کامل بحث + 2223 بازدید | 171 پست
بگین چرا نمیتونه.ایسون در قبال بچه های خودش مسیولیت داره نه در قبال پدری که معتاد و خواهر و برداری ک ...

بارهابهش گفتم به مابرس بقیشوهرکاری میکنی بکن بندازتوجوب اصلا.ولی بازبی فایده است یه روزکوتاه نیادفرداش دوباره شروع میکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید اگه لحنم تند بود واقعا عصبی شدم از رفتاراتوناگه وضع مالی مناسبی دارید تو شکم بقیه نریزید اگرم ...

خواهش میکنم گلم لطف داریدواقعاشایداگه چن سال پیش یکی ازنزدیکانم این حرفاروبهم میزدوصعم بهتربودبه خدابعضی روزاشوهرم تاسقف ۵ملیونم کارمیکنه ولی همیشه میلنگیم ازبی سیاستی من وندونم کاریامه

50سال سنی نیستخودش ازکارانداخته

اره باباجوونه تقصیربچههاشم هست قبل ازازدواج میگفتم چرابابات کارنمیکنه میگفت دیگه بسشه اون بایداستراحت کنه ونوبت ماست حتی تومدتی ک باهم دوست بودیم ومیدونست من عاشقشممیگفت من به خاطرخانوادم ازدواج نمیکنم میخام تااخرعمرنوکریشون رولکنم من عاشق همین معرفتش شدم ولی نمیدونستم همین معرفتش زندگیموبه گندمیکشونه 

خواهش میکنم گلم لطف داریدواقعاشایداگه چن سال پیش یکی ازنزدیکانم این حرفاروبهم میزدوصعم بهتربودبه خدا ...

عیبی نداره الان که پیش اومده بی تدبیری ادامه ندید

خدا امیدوارم بهتون نظر کنه مشکلات حل بشه

وظیفه دوست چاپلوسی نیست گفتن حقه

اون احمقیم که دور از جون به شما اشتباه یاد داد 

خرج انداختن مرد منظور بچه آوردن پشت سرهم نبوده برای کارهای ریز و درشت باید جمع کرد خرج کرد مثل کلاس زبان ورزش مدرسه چکاب سالانه دندون چشم و.....

خواهشا از ی آدم درستش مشاوره بگیر نمیگم من عقل کلم ن

پس فردا اون بدن تا آخر عمر احتیاج داری چهارتا شیردهی زایمان کار کمی نیست اول به بدن سالمت برس سلامتیت بمونه

هرکیم زیاد تعریفت کرد بدون غمخوار زندگیت نیست

خواهشا هم فسقل دیگه نیار 😁😁😁پرجمعیت شدی 

دنبال ساختن زندگیت باش به برکت این نی نی جدید همه چی حل بشه این بچه خوش قدم باشه با رزق فراوون (هم معنوی هم مادی)

الهی آمین