2777
2789
عنوان

تراخدااگه میخایدبابچه هاتون اینجوردراینده برخوردکنیدبچه دارنشید

| مشاهده متن کامل بحث + 2199 بازدید | 171 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مشخصه انسان صبور و منطقی هستی...برقرار باشی همیشه...دوست داشتی بچه آوردی و شغل همسرتونم خوبه خ ...

منم بهش میگم بهمون میگه درکم کنیدوشماکوتاه بیاین من مجبورم واسه اوناخرج کنم ونمیتونم بهشون نه بگم ولی ب شمامیتونم نه بگم چکارکنم دیگه البته سعی خودشم میکنه ولی واقعابیشتروقتاکم میاره

منم بهش میگم بهمون میگه درکم کنیدوشماکوتاه بیاین من مجبورم واسه اوناخرج کنم ونمیتونم بهشون نه بگم ول ...

چون شما از اول یادش دادین که از شما توقع کم خرجی داشته باشه ولی به فکر مواد پدرش باشه خود شما این راه  نشونش دادین...پس بعد این شمام توقع خرجی زیاد ازش داشته باشین دلتون نسوزه داره خرج کنه دد کنار خرج بر ای خانوادش.نداره یا بیشتر کار کنه یا دیگه خرجی برای خانواده رو کم کنه...فقط فقط دل نسوزن ..بهشون بگین چی نیاز دارین

هیچ وقت از نیازهای خودتون و بچه ها نزنین...چون همسرتون داره که برای خانواده خرج میکنه اگه نداشت از ک ...

اره به بچه هایاد دادم خاسته هاشون روبه باباشون بگن

چون شما از اول یادش دادین که از شما توقع کم خرجی داشته باشه ولی به فکر مواد پدرش باشه خود شما این را ...

متاسفانه من زیادی دلسوزم ومادرباسیاستی نداشتم همیشه بهم یاد دادبسوزم وبسازم ویادندادکه چطورزندکیموتودستم بگیرم به خدابهترین خاستگارا رو داشتم حتی تو طایفمون به خاطرمن دعواشدودونفرم خودکشی کردن ازدکترتاقاضی وبقیه َغلهاولی من عاشق شدم وپاش هشت سال موندم هنوزم عاشقشم وبارهابهش گفتم کاش هیچوقت عاشق نمیشدم وگرنه وضع زندگیم بهتربود

منم بهش میگم بهمون میگه درکم کنیدوشماکوتاه بیاین من مجبورم واسه اوناخرج کنم ونمیتونم بهشون نه بگم ول ...

بگین چرا نمیتونه.ایسون در قبال بچه های خودش مسیولیت داره نه در قبال پدری که معتاد و خواهر و برداری که بزرگ شدن میتونن کار کنن و اگه نکن از بیعاری خودشون هست..ولی بچه ها هنوز کوچیکن..فک کنم به خدام در برابر بچه های خودم که بهمون امانت داره پاسخگو باشیم نه بچه های پدر ومادرمون

کاملادرست میگیدبایدیه حرکتی بکنم

ببخشید اگه لحنم تند بود واقعا عصبی شدم از رفتاراتون

اگه وضع مالی مناسبی دارید تو شکم بقیه نریزید 

اگرم معمولیه لطفا بیشتر تلاش کنید بچه هاتون خوشبخت کنید

حق اون بچه ها رفاه و خانواده سامانه 

اره دقیقابارهاخودم هم بارهااین حرفوبه خودم زدم

ما هم باور کردیم. حرفات با هم نمی خونن!

یا سرکاریه یا......

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه
پدر،خودش بره پسحداقل ازپس هزینه های خودش بربیادفردا جهاز باید بخره، زحمتش گردن شماست

عزیزم وقتی میگیم ترک کن وبروسره کارمیگه من مریضم توانایی کارکردن ندارم چکارکنیم بچه ک نیست زوری بفرستیمش سرکار۵۰سالشه