2777
2789
عنوان

تراخدااگه میخایدبابچه هاتون اینجوردراینده برخوردکنیدبچه دارنشید

| مشاهده متن کامل بحث + 2107 بازدید | 169 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره اخه واقعاعاشق بچم ومیخاقبل ازاینکه نتونم بارداربشم وسنم بالابره یه خانواده پرجمعبت داشته باشم

خدا عاقلت کنه دوست من 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

اخه هربارمیگم بچه بیارم تاشوهرم بره زیربارخرج تااون یه فکری به حال زندگیش بکنه ولی بازشرش کوتاه نمیش ...

تو خودتم بچه آوردی و بخاطر خودخواهی و کوته فکری داری زجرش می دی.

پسفردا بچه خودتم همینا رو باید به خودت بگه

خدایا نی نی سایت واقعا چه جاییه

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه
تو خودتم بچه آوردی و بخاطر خودخواهی و کوته فکری داری زجرش می دی.پسفردا بچه خودتم همینا رو باید به خو ...

احتمالا ممکنه اون سه تا دختر بودن و ایشون پسر میخواسته 

کلا همشون بهم میان 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

اسی ناراحت نشی خیلی کوتاه میای،شوهره منم اوایل ازدواج اینجوری بود. دیدم خرج نکردن من فایده نداره هر روز ی جور خرج میتراشم براش. الان به خانوادش میگه خودم زن و بچه دارم خرج دارم نمیتونم کمک کنم. خانواده شوهرم اوضاعشون خوبه باغ و خونه ویلایی و آپارتمان و...دارن. ولی غیرمستقیم میگن پسرا باید به ما پول بدن.

اصلا کوتاه نیا حتی شده با دعوا ازش پول بگیر کم کم عادت میکنه بهت پول بده. من تو این چند سال زندگی فهمیدم هر خواسته ای داری نباید ازش کوتاه بیای ی بار کوتاه بیای تموم شد.

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              
چی بگم والا.اشتباه پشت اشتباه.یکیش ناخاسته بودولی سه تاشوخودم خاستم البته دلخوشیای زندگیمن والبت شوه ...

یعنی وی دلخوشیهای زندگیتن .. اینجوری پیش بری چند سال دیگه اونا هم همینجوری میان تاپیک میزنم اگه شرایطتون اینه بچه نیارین 

چرا اینقدر خودخواه بودی و چهارتا بچه رو گرفتار این زندگی کردی اصلا سرزنشت نمیکنم ولی تو هم همون کریو کردی که پدر شوهرت با بچه هاش میکنه

واقعا دلم واسه دخترات سوخت

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              
تو خودتم بچه آوردی و بخاطر خودخواهی و کوته فکری داری زجرش می دی.پسفردا بچه خودتم همینا رو باید به خو ...

نمونه کوچیک از جامعه ایی که توش داریم زندگی میکنیم

باورم نمیشد کسی که میتونه گوشی دستش بگیره و تو اینترنت بره هنوز انقد بی سواد و کم عقل و نادون باشه

عقل مادر بزرگامون بیشتر میزسید!!

عزیزم اگه توانایی تربیت بچه هاتو داری اصلا هم کار اشتباهی نکرده من شدیدا به روزی بچه ها اعتقاد دارم الان هم مشکلتون بیشترش بر میگرده به بی سیاستی خودتون که نمیتونین جوری رفتار کنین که این درآمد خرج خودتون و بچه هاتون بشه ، بنظرم شما با ی مشاور در ارتباط باشین حتی بگردین از این مشاوره های تلفنی باشه احتمالا هزینه کمتر هم میشه قطعا شرایطتون خیلی خیلی عوض میشه . میشه بگین سن بچه هاتونو؟

ولی واقعاندارن به خدامن باردارم بیشترسونوهام وازمایشاموبه خاطربی پولی نمیدم خداشاهده تواین ده سال با ...

حالا تو این بی پولی که لباس نداری بخری و گاهی نون خالی ندارید بخورید و کرایه نشینم هستید ، چه خبرته هی حامله میشی؟ بابا به خدا یدونه بچه کافیه

مسابقه گذاشتی هرکی بیشتر بزاد؟؟؟؟؟ ای بابا اعصاب مارم خراب کردی

جلوگیرررری عزیزم جلوگیری میدونی چیههههه؟؟؟؟ جلوی اون بی صاحابو بگیر هی بچه رو بچه دنیا نیار بعد گشنگی و لباس کهنه مردم تنشون کن

اسی ناراحت نشی خیلی کوتاه میای،شوهره منم اوایل ازدواج اینجوری بود. دیدم خرج نکردن من فایده نداره هر ...

دقیقا یکم که کوتاه میای کلا رفتارشون عوض میشه . همیشه گفتن زنی که خرج داره ارج داره 

احتمالا ممکنه اون سه تا دختر بودن و ایشون پسر میخواسته کلا همشون بهم میان

واقعا آدم می مونه از سطح هوش و آگاهی بعضی ها......پسفردا تاپیک های بچه های ایشون خطاب به مادرش دیدن داره!!!

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه