2777
2789
عنوان

تراخدااگه میخایدبابچه هاتون اینجوردراینده برخوردکنیدبچه دارنشید

| مشاهده متن کامل بحث + 2096 بازدید | 169 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی واقعاندارن به خدامن باردارم بیشترسونوهام وازمایشاموبه خاطربی پولی نمیدم خداشاهده تواین ده سال با ...

همینا رو که اینجا نوشتی به شوهرت بگو 

حالا کار ندارم خرج خواهر و مادرشو بده ولی پدر رو نه 

خواهره هم شوهر کنه که نمیاد خرج خانواده رو بده

اشتباه کردی دیگه باید خرج می کردی تا شوهرت بفهمه پول مواد باباشو نده درک سرش بگیره 

وقتی گفت نفری ده تومن بریزید به حسابم میگفتی که بری مواد بخری 

ما همه خرج نکنیم که آقا بکشن و بخوابن 

بابا ببرید بزارید خودشو بکشه دیگه

چی بگم والا.پسراش بهش وابستن زبونشون انگاردعایه اگه بگن شب روزه بچه هامیگن اره روزه.دیشب رفتم اونجاشوهرم اومددنبالم چن دقیقه نشست نمیدونم چی گفت فشارشوهرم رفت بالا.باناراحتی پاشددخترام رفتن دنبالش سردخترام دادکشیددوتاش یک ساعت گریه میکردن میگفتن نمیخایم بابامون جلوی کسی دادبکشه سرمون.کوچیکن شش وپنج سالشه خودم هم نشستم باهاشون گریه کردم توخونه خودمون شوهرم روزی هزارباردورمون میچرخه ولی تاچشمش به خانوادش میوفته عصبی وبداخلاق میشه

اسی جواب ندادی چهارمیو بارداری؟!😐

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

سه تا بچه داری، باز چهارمی رو بارداری تو این وضعیت که میگی لباسم نمیتونی بخری واسشون؟

اخه هربارمیگم بچه بیارم تاشوهرم بره زیربارخرج تااون یه فکری به حال زندگیش بکنه ولی بازشرش کوتاه نمیشه واقعابوده خیلی وقتاپشیمون بشم ولی واقعاتنهادلخوشی من بچه هامن که تمام جونم رو گذاشتم روشون که ازلحاظ تربیتی هیچ کم وکسری نداشته باشن و واقعاازهمهلحاظ سرن ازبقیه.

اخه مگه هرکی بچه اوردباید ذلیلش کنه چقدپاگذاستم روخاسته های بچه هام ونشستم توخلوتم گریه کردم

شما خودتم از اون والدینی هستی ک ب بچه هاشون ظلم میکنن فقط ظلم کردنت با پدر شوهرت فرق داره

چرا پا گذاشتی رو خواسته بچه هات

هم شما هم شوهرت باید جواب بدید ب اون بچه بابت کاراتون

اگه با مسئول کمپ صحبت کنید بی سر و صدا میان میبرن و کسی متوجه نمیشه

وقتی هم ک ترک کنه دیگه فکر خودکشی نمیکنه

ولی اینم شنیدم ک معتاد تا خودش نخواد ترک کنه نمیشه براش کاری کرد

کاش یه سری جلسات شرکت میکرد یه انجمن هستن ک با حرف خیلی روی اینجور افراد تاثیر میزارن و خوبیش اینه ک  خودشون هم یه روزی معتاد بودن 

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍
اره عزیزم هفته اول ۹ماهم

انشالله شوهرت آدم شه یعنی چی آخه تو تاپیک دیگه ت دیدم میگی خرج خاطر برادر حتی خواهری که عروسی کرده رو میده 😒پس زن و بچه های خودش چی ابن آدما درست بشو هم نیستن پدرشوهرم نباشه خرج بقیه خونوادش میکنه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
اخه هربارمیگم بچه بیارم تاشوهرم بره زیربارخرج تااون یه فکری به حال زندگیش بکنه ولی بازشرش کوتاه نمیش ...

بعضی آدما خودشون انتخاب میکنن ک تو چ شرایطی زندگی کنن   تو هم دقیقا همینی دیگه چکنم و مشاوره گرفتنت از بقیع برا چیه .. همیطور ادامه بده انشالله رو بچه نهم دهم میفهمه ک بچه خرج داره و درست میشه..

15 هفته و 4 روز منتظر گرفتن دستای کوچولوتم روودوممم    
انشالله شوهرت آدم شه یعنی چی آخه تو تاپیک دیگه ت دیدم میگی خرج خاطر برادر حتی خواهری که عروسی کرده ر ...

خواهر*

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..