2777
2789
عنوان

نشسته از اکسش میگه😭شات

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 37 پست

جای تو خودمو گداشتم

من اگ دوست پسر فعلیم راجب اکسش بگه دختر خوبی بود و ار خوبیاش بگه   ادم سابق نمیشم

اتفافا جند بار ازش پرسیدم ک اون چی داشت ک تو انقدر عاسقش شدی   ولیچیزی نگفته گفته بی لیاقت بود فلان فقط بدی هاشو گفت.... 

اما اگ خودمو جای پسرع بزارم

دوست پسرم ازم بپرسه شاید خوبی هاشو هم بگم

چون برام قابل احترامه اکسم 

دوست پسرم اما هیچ وقت ایج وقت نمیخواد اسم اون بیاد یا هیچ اشاره ای بهش یشه

از نظرم  یکم نلز کن واسش چند روز

تا بفهمی واقعا چ قدر دوست داره

اما بگذر ازین...

خدا بیامرزه مادربزرگ مو ⚘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جای تو خودمو گداشتممن اگ دوست پسر فعلیم راجب اکسش بگه دختر خوبی بود و ار خوبیاش بگه ادم سابق نمیشم ...

چرا بگذرم؟من خودمم قبلا کرم میریختم ازش بگه اون اوایل رابطمون استوری میزاشت ک‌من مخاطبش نبودم

و قطعا شخصی جز اون نمیشه باشه

خودش گفت اوایل با دخترای دیگم حرف میزد تا اینک واقعا جدی شدیم

و قسم خورد جز من با کس دیگ ای حرف نمیزنه 

من آدم حساسیم

دوروزه نتونستم مثل قبل این حرفا باشم

😪میترسم دوروز دیگ توی زندگی هم این مشکل و داشته باشیم

خیلییییی چشم میترسه اون دختره ی روزی ی جایی سر و کله اش پیدا بشه

#دبیر.آینده🤗#امضام.خونده.شه حال بحران زده ام،معجزه میخواهد و بس..🥺 اون پایین درمورد خودم گفتم:)    کاربری راحیل0هسدم به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیمفقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیمزندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو

بهشم بگو دیگه نمیخوام هیج اسمی ازون بیاد

هیچ اسمی نیاورده توی این س سال کلا دو سه بار حرفشو زدیم همین ولی این منو اذیت میکنه  مت رابطمون متفاوت شروع شد وقتی فکر‌میکنم اون اوایل چیجوری برخورد میکرد و حس اون موقعش ب اون دختر چی بوده داغونم‌میکنه

#دبیر.آینده🤗#امضام.خونده.شه حال بحران زده ام،معجزه میخواهد و بس..🥺 اون پایین درمورد خودم گفتم:)    کاربری راحیل0هسدم به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیمفقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیمزندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو

چرا بگذرم؟من خودمم قبلا کرم میریختم ازش بگه اون اوایل رابطمون استوری میزاشت ک‌من مخاطبش نبودمو قطعا ...

اخه تو نباید میپرسیدی

خودت میگی اوایل رابطه

من ک خودم اکس داشتم دوست پسرمم اکس داشته

ولی اللن خیلی همو دوست داریم و خدارو شاکریم بخاطر هم

میگم ک این ک تو میگی مسئله ی مهمی واسه کات نیست

اخه تو نباید میپرسیدیخودت میگی اوایل رابطهمن ک خودم اکس داشتم دوست پسرمم اکس داشتهولی اللن خیلی همو ...

من نمیخام کات کنم

اخه ماهای اول‌ خیلی راحت ابراز علاقه میکرد

نمیدونم درک میکنی یا ن 

سخته ک تمام اون دوست دارما صرفا جهت دلخوشی من باشه ی جور ترحم حساب میشه 

🫠من خودم اول رفتم ابراز علاقه کردم

هیچ اسمی نیاورده توی این س سال کلا دو سه بار حرفشو زدیم همین ولی این منو اذیت میکنه مت رابطمون متفا ...

عزیزم منم خمین بودم عین تو

وقتی  با این رل فعلیم اشنا شدم

تو تلگرلم گه گاه باهم حرف میزدیم هم صحبت خوبی بود

فقط هم صحبت   بعد دوساه ماهی  بود کات کرده بود

من فهمیدم ب شدت به شدت عاسق اکسش بوده

اما ب شوخی میگفت بعد ۶ ماه کامل فرلموشش میکنم

زمان میخواد  سخته ادم اون همه خاطرات رو فراموش کنه و فلان... 

اون موقع رابطه ای باهم نداشتیم  

من اون زمان  ک قصد رل زدن باهم نداشتیم

و اون گاهی از اکسش میگفت هگه اش به خودم میگفتم

چ دختر بی لیاقتی بوده چطور این پسرو دز دست داده

خلاصه  بعد چند ماه باهم اوکی شدیم

ب هیج عنوان به هیج عنوان اصلا یادشم نمیفته

میگه خداروشکر ک تموم شد  

منم متوجه تغییر رفتارش هستم

یعنی منو انقدر دوست داره ک اون قبلی رو دیگه انداخته دور

در مورد  توهم حتما همینطوره  عزیزم

مگ رفتارش الان باهات خوب نیست؟

فقط اونجا بی عقلی کرده

من نمیخام کات کنماخه ماهای اول‌ خیلی راحت ابراز علاقه میکردنمیدونم درک میکنی یا ن سخته ک تمام اون دو ...

ن عزیزم  فکر میکنم  تو اکس نداشتی خوب دزک نمیکنز

واقعا سخته ادم  از رابطه ی قبلش بیاد بیرون

ولی این ادم این کارو بخاطر تو کرده