2777
2789
عنوان

هنوز مشخص نشده کدوم برند ماکارونی باعث فوت بچها میشه ❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 7116 بازدید | 198 پست
نه والا :)من فقط فکر مادرهایی هستم که دیشب به بچشون ماکارانی دادن

من که ۴ تا قابلمه مرغ داشتم

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
چی بگم والا من حتی ب فضای مجازی هم اعتماد ندارمچن وقت پیش بولد کرده بودن ک تن ماهی مسمومه

منم خیلی از اخبار فضای مجازی رو باور نمی‌کنم ولی این جور مواقع به خاطر حفظ جان خانوادم و مادر بودنم تمام اخبار رو زیر ورو میکنم مستندات رو میبینم این شایعه نیست و کاملا حقیقت داره 

تن ماهی همیشه به مسموم بودن معروف بوده برای همین میگن قبل مصرف بجوشانید همین یک ماه قبل یه خانواده نزدیک خونه مادر بزرگم به خاطر تن ماهی فوت شدن مادر و دوتا بچه 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانمی چیزی که من خوندم یکی از موارد مال مرداد در تهران و دیگری مال اواخر مهر در اهواز بوده یعنی فقط ...

من معدم حساسه قطعا مسموم میمیرم اما هفته یکبار میخورم چیزی نشده

به امید روزهای خوش 💝

عزیزم هر دو خانواده میگن بعد از خوردن ماکارونی اینجور شدن و کل خانواده حالت تهوع گرفتن ولی فقط بچه ه ...

از مرداد تا الان غذای خانواده تهرانی رو نگه داشتن یعنی!!!

این مرگ مال مرداد ماه بوده

خبرا رو از کجا میارید؟؟؟

ما عشق را فقط با عشق تقسیم میکنیم 💔
از کجا معلوم از ماکارانی بوده؟از غذای ظهراز خوراکیاز خیلی چیزهای دیگه نبودهو اینکه ممکنه بخاطر بی آب ...

ببین عزیزم این دوتا مورد هیچ ربطی بهم ندارن.فاصله زمانی و فاصله ی شهرها این ثابت میکنه.آدم باید به خردش مراجعه کنه

والا نمیدونم من پسرم عاشق ماکارونیه همیشه هم مانا میخریم 

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
ببین عزیزم این دوتا مورد هیچ ربطی بهم ندارن.فاصله زمانی و فاصله ی شهرها این ثابت میکنه.آدم باید به خ ...

فکر کردن خوبه

الان اسکرین گذاشتن از اینستا ی نفر نوشته ماکارانی مانا خورده

کم ندیدیم برای زمین زدن شایعه میسازن اگه ماکارانی مسموم بود واقعا الان فاجعه شده بود ن دوتا فوتی

به امید روزهای خوش 💝