شاید شایعه نباشه محض احتیاط فعلا نخوریم ببینیم چی میشه .یادمه اخرای سال ۹۸ که زمزمه های شیوع کردنا بود تو همین سایت یه سری خواهرا یقه پاره میکردن که شایعهذس کرونا وجود نداره ☺ سر همین موضوع کاربری چند ساله مو ترکوندن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چیو به چی ربط میدین اخه این قضیه با جون ادما و بچها سرکار داره سیزده صفر که مشخصه یه خرافاته
شما منبع موثق داری؟من هفته گذشته ماکارانی خوردم سالمم اما همون هفته قبل ترش شیر خریدم خوردم مسموم شدم درحالیکه تاریخ داشت بعدا دکتر گفت مسمومیت نبوده بهت نساخته
تعداد ببشتر از دو نفر هست حتی اگر هم یک نفر باشه بازم جونش ارزش داره که پیگیری کنن علتشو !! متاسفانه ...
خانمی چیزی که من خوندم یکی از موارد مال مرداد در تهران و دیگری مال اواخر مهر در اهواز بوده یعنی فقط ماکارونی ها برای این دوتا خانواده اونم تو دوتا شهر متفاوت مسموم بودن؟از اون موقع شاید خود من بیشتر از ۳۰ بار ماکارونی درست کردم.به نظر من که اصلا ربطی به ماکارونی نداره.حالا شانسی این دوتا خانواده با فاصله ۳ ماه هر دوتا ماکارونی داشتن.
از کجا معلوم از ماکارانی بوده؟از غذای ظهراز خوراکیاز خیلی چیزهای دیگه نبودهو اینکه ممکنه بخاطر بی آب ...
عزیزم هر دو خانواده میگن بعد از خوردن ماکارونی اینجور شدن و کل خانواده حالت تهوع گرفتن ولی فقط بچه ها فوت شدن الان غذای خانواده تهرانی رو دارن آزمایش میکنن که ببینن چرا اینطوری بوده 😐😐😐😐
سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
ولی در کل هر کس بوده از سر دشمنی یا حسادت یا هر چیز دیگه خوب تونسته کارخانه های ماکارونی رو تو مخمصه و دردسر بندازه با شایعه پراکنی به نظر من که باید بگردن منبع شایعه پراکنی رو پیدا کنند و براش پرونده ی کیفری تشکیل بدن.