2777
2789
عنوان

چرا بعضیا توقع دارن عروس هرجا رفت مادر شوهرم ببره 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 50 پست
توی اون تاپیک که عروس و پسر خانواده رفتارشون واقعا زشت و به دور از ادب بوداستارتر هم نگفت که چرا ماد ...

عزیزم من خودم به شخصه دوست ندارم مدت زیادی خونه کسی بمونم 

یعنی خونه مادر شوهرمم مثلا ماهی دوبار میرم برای شام که اونم قبل حاملگی خودم زودتر میرفتم درست میکردم الان نمیتونم غذا درست کنم برای همینم به شوهرم میگم نریم اما شوهرم اصرار میکنه که نه مامانم غذا درست میکنه بریم دور هم باشیم

بقیه اش در حد نیم ساعت اخر شب میریم با شوهرم 

اگر اصرار شوهرم نباشه و اگر بخاطر دل شوهرم نباشه نمیرم 

مگه مجبورم اخه 

شمام به این فکر کنین که شاید بخاطر دل شوهرش داره میره

ببین ی زندگی ی دفعه خراب نمیشهیواش یواش با کارهای کوچک که طرف فکر مبکنه اتفاق خاصی نمیفته ما آگاهی ن ...

اون که صد در صد 

من خودمم هیچ آگاهی نداشتم به تدریج داخل زندگی مشترک تجربه کردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من خودم به شخصه دوست ندارم مدت زیادی خونه کسی بمونم یعنی خونه مادر شوهرمم مثلا ماهی دوبار میرم ...

من عقد ک بودم میرفتم مادره میگفت تو بلد نیستی خودم میکنم 

تا ی سال ب هر چی دست زدم گفت بلد نیستی دیگه بعد اونم من کلا دست نمیزنم چ بلد باشم چ نباشم 

اما سفره میندارم و ظرفارو بعدش میشورم 

کلش هم ماهی دو بار اتفاق میافته 

دیدبازدیدمدنم همونه 

بریم ی جایی مادرش بفهمه میگه چرا ب منم نگفتین واقعا من بدم میاد ی بپا برا خودم ببرم 

گفت دوس داره خودش بره

انگار یه عده خودشون هم سبک زندگیشون همین هست مساله این نیست که موضوع رو متوجه نشدن مساله اینه که به ...

والا من بودم صدسال حوصلم نمیکشید بعد تولد برم خونه کسی برای ناهار 

میرفتم خونه خودم استراحت میکردم نهایت برای بعد شام میرفتم سر میزدم 

اما کارشون اونقدرم بد نبوده که شماها بزرگش میکنید 

حالا همین خانواده شاید هزار تا رفتار بدتر داشتن با عروس که ما نمیدونیم 

اگرم رفتار بدی نداشتن بازم اونقدر رفتار عروس بد نبوده شاید شوهرش گفته ظهر بریم پیش مامان بابای من سر زدنی نهایت بذارن پای بی تجربگی 

همینا رو نگاه کنی اوایل ازدواج یه حرکتای سمی زدن یادشون نمیاد

هیشکی تو این دوره از گرسنگی نمرده که بخاطر غذا بره خونه مادر شوهر

عزیزم من خودم به شخصه دوست ندارم مدت زیادی خونه کسی بمونم یعنی خونه مادر شوهرمم مثلا ماهی دوبار میرم ...

فقط برای خوردن و خوابیدن به دل شوهر راه میاد؟!! عجب!!

چرا بخاطر دل شوهر کمی احترام نمیذاره به خانواده شوهرش؟!!

دل شوهر موقع ناهار و شام دله؟!!

فقط برای خوردن و خوابیدن به دل شوهر راه میاد؟!! عجب!!چرا بخاطر دل شوهر کمی احترام نمیذاره به خانواده ...

من با جریان این خانم کاری ندارما اما من اینقد احترام گذاشتم هر چی گفتن جواب ندادم هر کاری خواستن کردم دیگه همسرمم ب این نتیجه رسیده ک اونا نمک نشناسن نکن

من عقد ک بودم میرفتم مادره میگفت تو بلد نیستی خودم میکنم تا ی سال ب هر چی دست زدم گفت بلد نیستی دیگه ...

منم خدا شاهده مادر شوهرم انقد از دستپخت من ایراد میگرفت 

حالا من وقتی عقد کردم ۱۹ سالم بود فقط 

اما غذامم خوب بود یعنی دستپخت بدی نداشتم ، اما همش ایراد میگرف که نمک غذات کمه ( کلا خانواده شوهر من غذاشونو با نمک زیاد میخورن ولی ما نمک غذامون کمه بخاطر سلامتی )

برای همینم زیاد نمیرفتم خونشون مثلا ماهی یکی دوبار میرفتم چون خودم باید غذا درست میکردم 

با اینحال برای سر زدن بعد شام میرفتم چون پشت سرم میگفتن بچمونو ازمون گرفت و فلان 

فقط برای خوردن و خوابیدن به دل شوهر راه میاد؟!! عجب!!چرا بخاطر دل شوهر کمی احترام نمیذاره به خانواده ...

کلا مشخصه شما هم از عروست خیلی دل پری داری عزیزم  

شاید عروس بیچاره نمیدونن پشتش اینجور میگن وگرنه نمیرف

بعدش خوردن دو وعده شام اینقد مهمه ک هی خوردن خوردن راه میندازین 

دعوت میکنن میریم عزیزم پانمیشیم ک بریم خودمونو هوار کنیم سرشون

والا من بودم صدسال حوصلم نمیکشید بعد تولد برم خونه کسی برای ناهار میرفتم خونه خودم استراحت میکردم نه ...

این نوع زرنگ بازی های چیپ برای من و سبک تربیتی که داشتم اصلا قابل قبول نیست

حالا اگر برای کسی قابل قبول هست دیگه من بحثی ندارم

در مورد رفتارهای دیگه که خانواده همسرش ممکنه داشته باشن چون اطلاعی ندارم نمی تونم نظر بدم. ممکنه حق با شما باشه 

ولی به نظرم هیچی نمی تونه این کار زشت رو توجیه کنه. کسی که می خواد پنهانکاری کنه خب به طور درست انجام بده. لزومی نداره خانواده شوهر همه برنامه های آدم رو بدونن. ولی به شکلی که عروس اون خانواده و البته پسرشون انجام دادن واقعا زشت و به دور از ادب بود

من کاری به این خانم و اون تاپیک ندارم اما چیزی که میبینم جامعه دخترا فکر میکنن خودشون پدر مادر دارن خانوادشون خیلی خوب باید زیاد سر بزنن 

امادخانواده پسر غول دو سر کمتر باید سر بزنن

بعدش خوردن دو وعده شام اینقد مهمه ک هی خوردن خوردن راه میندازین دعوت میکنن میریم عزیزم پانمیشیم ک بر ...

کسی که دعوت نمیشه و میره دقیقا داره هوار میشه سر مردم. چون به هر قیمتی خودش رو فقط به سفره غذا داره می رسونه

منم خدا شاهده مادر شوهرم انقد از دستپخت من ایراد میگرفت حالا من وقتی عقد کردم ۱۹ سالم بود فقط اما غذ ...

اتفاقا من گفتم بچشون هر وقت دلت میخواد برو ببینشون میخوای زندگیمون اروم باشه منو مجبور نکن قیافه نحسشونو تحمل کنم 

یبار بچه ام خیار خواست گفتن نداریم همون همسرمو گفت برو بخر من گفتم بیخیال بچه یادش میره شبی نرو 

خوبه همسرمم دید 

جاریم اومد نیم ساعت بعدش ،مادرشوهر رفت ظرف پر میوه و خیار اورد گذاست جلوش 

من و همسر 🫥🫥🫥🫥

بعدش خوردن دو وعده شام اینقد مهمه ک هی خوردن خوردن راه میندازین دعوت میکنن میریم عزیزم پانمیشیم ک بر ...

خدا شاهده من نرم مادر شوهرم هزار تا فتنه درست میکنه که نمیایید 

معلوم نیس چی‌ میخوان