2777
2789
عنوان

چرا خانومای ایرانی تا اخر عمر وبال گردن پسراشونن

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 62 پست
اگر جبهه نمیگیرید خب مادر این همه زحمت میکشه برای فرزند خدمت مادر رو باید بکنیم بخدا بخاطر همین خدمت ...

خیلی از مادرها از رفتار پسرشون سوءاستفاده میکنند و عروس بیچاره رو اذیت میکنند، خواسته های عجیب و غریب و غیرمنطقی دارند و مطمئن هستند که پسرشون به خاطر خدمت و احترام بهشون چیزی نمیگه، بدتر موضع خودشون رو ادامه میدن.

رفتار پسر خیلی مهمه.

خنک آن قمار بازی که بباخت آنچه بودش‌ / بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر
اگر جبهه نمیگیرید خب مادر این همه زحمت میکشه برای فرزند خدمت مادر رو باید بکنیم بخدا بخاطر همین خدمت ...

خودم روزی خواهرشوهر میشم ولی وظیفه عروس نیست به مادرم رسیدگی کنه وظیفه منه یا برادرم 

مادرا مگه بچه اوردن عروس و داماد از اونا پرستاری کنه اخه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله منم موافقم باید خدمت مادر رو کرد چه دختر و چه پسر فرقی نداره ولی اینکه تو یه ساختمون با هم زندگی کنن اصلا خوب نیست فاصله خیلی نزدیک مشکال ناخواسته درست میکنه میشه که پسر و عروس هر روز به مادر سر بزنن کاراشو انجام بدن و یا حتی درهفته چند روز رو بیارن رو پیش خودشون ولی اینکه باهم یه جا باشن برای دو طرف خوب نیست ولی اینکه ایشون این عنوان رو انتخاب کردن با این جملات منم نمیپسندم 

اگر شوهرت دوست داشت به حرفت گوش میکرد 

اگر شوهرت میخواد بخاطر این موضوع طلاقت بده دوستت نداره

اهداف و برنامه هام برای سال جدید اینجا می‌نویسم تا جلو چشمم باشه:۱-قوی باشم ۲-کمتر حرص بخورم ۳-سوزنم رو آدما و حرفاشون گیر نکنه ۴-حال خودمو خوب نگه دارم ۵-پر انرژی تر باشم ۶-کمتر تو مجازی باشم ۷-پس انداز مخفی داشته باشم ۸-تا آخر امسال ماشین و لب تاپ خریده باشم ۹-خرجای اضافه نکنم ۱۰-برای خودم ارزش قائل باشم 
خدمت کردن درسته نه اینکه زن و بچه تو فدای مادرت کنی هیچ دختری ازدواج نمیکنه که به مادرشوهرش خدمت ک ...

نمیدونم والا پیش ما فرهنگمون همینه 

مادرشوهر مثل مادر عروسه و خدمتشو میکنه 

مادرزن مثل مادر داماده و خدمتشو میکنه

آقا هستم

خونه  دارید یا مستاجرید؟

اگر برگردید اونجا باید اجاره بدید یا بدون اجاره قرار هست زنگی کنید؟

اکر مورد دوم باشه شوهرتون خیلی هم محض رضای خدا و مادرشون نیست که شما رو تحت فشار گذاشتن بخاطر مسائل مالی هست. 

باید با همسرتون صحبت کنید. قرار نیست بخاطر محل سکونت اینقدر راحت حرف جدایی زده بشه!!

مادر بچه مياره كه براش زحمت بكشه 

بچه با ميل خودش نيومده كه بندازنش يه گوشه خودشون آوردنش به اين دنيا بايد براش زحمت هم بكشن نامه فدايت شوم كه نفرستاده بود بچه بيچاره 

اكى بچه بايد هواى خانوادش رو داشته باشه ولى اگر قراره فقط يكطرفه هواى مادرش رو داشته باشه زن نگيره وايسته ور دل مادرش تا اخر عمرش نوكرى مادرشو كنه وقتى طرف زن ميگيره ميتقل ميشه تو بقيه كارها و ادامه زندگيش نظر شريك زندگيش هم مهمه نميتونه يه تنه تصميم بگيره 

اگر خيلى ميخواد به پدر و مادوش سرويس بده ميتونه بره و كارى از دستش بر مياد انجام بده نه اينكه خون زن و تو شيشه كنه كه احترام پدر و مادر واجبه پس زنش چيه ؟!!!!

چه فرقی میکنه اون عروس باید مادرشوهر رو مادر خودش بدونه و داماد هم همچنین مادر زن رو مادر خودش بدونه

نه همچین چیزی نیست خیلیم فرق داره مگه مادر شوهر زحمت عروس کشیده ک عروس بخواد پاسوزش بشه؟ احترامشون واجبه اما قرارنیست ادم اززندگی خودش بخاطر مادرشوهر بزنه

مادر بچه مياره كه براش زحمت بكشه بچه با ميل خودش نيومده كه بندازنش يه گوشه خودشون آوردنش به اين دنيا ...

حالا اینجوری نگفتم‌

ولی شما ک همه خانوم دوس دارید پسراتون در اینده باهاتون چجوری برخورد بکنن ؟

آقا هستم
چه فرقی میکنه اون عروس باید مادرشوهر رو مادر خودش بدونه و داماد هم همچنین مادر زن رو مادر خودش بدونه

به همين داماد بگى بيا بريم پيش مادرم زندگى كنيم عمرا نمياد 

راه دور نريم از استارتر بپرس ببين مياد ؟!!!!