یهravani مدیر عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 2616 عنوان واقعا چطوری زیتون میخورین اخه 😵💫 | مشاهده متن کامل بحث + 944 بازدید | 87 پست اصلا بوش خوش نی مزش یه طوریه اول ترشیش خوردم حالم بهم خورد بعد گفتم شاید ترشیش اینطوریه بعد زیتون پرورده خوردم ووویییی 😵💫فرقی نداشت اصلا بوش میادا یه طوری میشم واقعا از چیش خوشتون میاد مثلا مزش خوشتون میاد؟ آخرش هم زیر خاک آرام خواهیم گرفت، مایی که روی این خاک، آرامش را از هم میگیریم! زندگی کوتاه است…فرصتی برای غم خوردن نیست امروز | 09:28 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
t_m_l عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 12230 من اگه زیتون داشته باشیم یه قاشق برنج میزارم دهنم پشتش سه تا زیتون میزارم دهنم😄 چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``
سقراط__ عضویت: 1402/08/09 تعداد پست: 1542 زیتون مثل انبه یا عاشقش هستی یا متنفر دقیقا منم از زیتون به شدت بدم میاد
elizabethh عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 2224 من قبلن از زیتون پرورده حالم بهم میخورد.الان عاشق زیتون و زیتون پرورده ام یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!
خوشه_های_پشم عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 8665 بندعباس خدا قسمت کنه بیام شهرتون 🤲 تپل سلطان هستم سوگلی دربار
قرمز_یواش عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 10404 زیتون با پوره میوه و مغز خوراکی بگیربرند دلفین اگه با کامنتم خنده به لبت اومد میشه دعا کنی کابوس زندگیم زودتر تموم بشه🥲🧡
خوشه_های_پشم عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 8665 من اگه زیتون داشته باشیم یه قاشق برنج میزارم دهنم پشتش سه تا زیتون میزارم دهنم😄 منم😁 تپل سلطان هستم سوگلی دربار
یهravani مدیر استارتر عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 2616 من عاشق جنوب کشورم خیلی دوست دارم برم ..کجایی هستی گل خدایا بیای اینجا چکار کنیم ما از خدامونه بیایم اونجا زندگی کنیم اینجا خیلی گرمه هنوزم بارون نیومده معلومم نیست بارون بیاد یا نه جای دیدنی اونچنانی هم که نداره حالا از نظر دریا خوبه آخرش هم زیر خاک آرام خواهیم گرفت، مایی که روی این خاک، آرامش را از هم میگیریم! زندگی کوتاه است…فرصتی برای غم خوردن نیست
قرمز_یواش عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 10404 زیتون مثل انبه یا عاشقش هستی یا متنفر دقیقا منم از زیتون به شدت بدم میاد مگه کسی ام هس که از انبه بدش بیاد!!!😧 اگه با کامنتم خنده به لبت اومد میشه دعا کنی کابوس زندگیم زودتر تموم بشه🥲🧡
خوشه_های_پشم عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 8665 زیتون مثل انبه یا عاشقش هستی یا متنفر دقیقا منم از زیتون به شدت بدم میاد مگه کسی هست از انبه متنفر باشه😥 تپل سلطان هستم سوگلی دربار
mamaarezo عضویت: 1402/10/25 تعداد پست: 2270 بدمزه تر از زیتون مگه داریم ؟؟ اصلا یه ذره همخوش مزه نیست
kiknioooo عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 3595 اوووووف من کشته مرده زیتونم😋 دارم میترسم از خوابی که شاید هردومون دیدیم از این که هردوتامون شاید خلاف کعبه چرخیدیم ....
یهravani مدیر استارتر عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 2616 خدا قسمت کنه بیام شهرتون 🤲 انشاالله میای ❤ ناممکن نیست که آخرش هم زیر خاک آرام خواهیم گرفت، مایی که روی این خاک، آرامش را از هم میگیریم! زندگی کوتاه است…فرصتی برای غم خوردن نیست
یهravani مدیر استارتر عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 2616 بدمزه تر از زیتون مگه داریم ؟؟ اصلا یه ذره همخوش مزه نیست ارع😵💫 آخرش هم زیر خاک آرام خواهیم گرفت، مایی که روی این خاک، آرامش را از هم میگیریم! زندگی کوتاه است…فرصتی برای غم خوردن نیست
_30p_a_n_a_h عضویت: 1403/02/03 تعداد پست: 6056 من اگه زیتون داشته باشیم یه قاشق برنج میزارم دهنم پشتش سه تا زیتون میزارم دهنم😄 من بارها برام پیش اومده اول زیتونمو خوردم ک تموم شه بعد دیگه سیر میشم غذا نمیخورم😂😂😂😂 یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند
خوشه_های_پشم عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 8665 خدایا بیای اینجا چکار کنیم ما از خدامونه بیایم اونجا زندگی کنیم اینجا خیلی گرمه هنوزم بارون نیومده م ... هم دریا هم فرهنگ جنوبی دوست دارم. یه رگم شمالیه ولی اصلا شمال ندوست 🤣 تپل سلطان هستم سوگلی دربار