2777
2789
ای با با چرا اینقدر به خودت فشار آوردی اخه الان تو سن رشدی بچه از غذات نزن بزار قدت بلند بشه از دوره ...

شهلاااااا؟؟؟من!!!

اگه شما رو هم مردم بخاطر باسن بزرگ مسخره میکرد حتی خواهر خودت ناراحت میشدی

ولی اینا به کنار چکار بالاتنه هیچی نداره هر چی ام که باید میکروم کا بزرگ شه انجام دادم نشد هر ورزشی و... ولی تو فامیل و آشنا کسی اینطوری مثل من نیست همشون سینه هاشون بزرگه مال من گلا نیسسسست

اره فعلا زیاذ نمیتونم خرج کنم اسم خاصی ندارع؟ یا همون دمبل افزایشی بگم؟

همون دمبله اگه ازدیجی کالامیخوای بگیری توجستجوبزنی دمبل انواع دمبلارومیاره اینومن ۳۰۰گرفتم ولی الان همون دمبلای معمولی بالای ۲۵۰تومنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🫠نمیدونم

چآق هستید منظور شکم دارید!

اگه دارید برو ورزش اگه نه از جاهای دیگه توپر هستید مثل باسن و سینه و رون و بازو که خیلی خوبه من خودم خیلییی دوستت میدارم این ورژن رو😍

شهلاااااا؟؟؟من!!!اگه شما رو هم مردم بخاطر باسن بزرگ مسخره میکرد حتی خواهر خودت ناراحت میشدیولی اینا ...

بیین مامان من و بابام میدونی بهم چی میگن؟؟ نیگن چیه اینقدر لاغری شبیه سومالی ها و اتیوپی ها هستی تو خواهرت میگه من چی بگم مامان بابام روزی صد بار میگن 

در کل اینو بهت بگم  اندام ات رو میتونی فوق العاده کنی به مرور اما قدت نه 

تو سن رشد از غذات نزن 

بجاش چربیجات نخور زیاد اب زیاد بخور 

یهت قول میدممم از بلوغ در بیایی بدنت میاد رو فرم

🧡 
بیین مامان من و بابام میدونی بهم چی میگن؟؟ نیگن چیه اینقدر لاغری شبیه سومالی ها و اتیوپی ها هستی تو ...

نمیتونم کلا چیزی بخورم چون زخم معده دارم تنقلات و شیرینیجات وچیپز و پفک و چای شیرین و حتی تیتاپ و خیلی از غذا ها رو نمیتونم بخورم

امیدوارم که درست شه