2777
2789
عنوان

فشار خون و قند در بارداری

40 بازدید | 11 پست

خانوما فشارخون و قند تو بارداری خطرناکه؟ باعث چی میشه؟

من ۱۱ هفته م ازمایش چندهفته پیشم قندم لب مرز بود

و تعجب کردم

یعنی مبتلا به قندم و‌ خودم خبر نداشتم🤔 ارثی هم نداریم

بعد کلا از بارداریم به بعد خیلی چیزای ترش و‌شور میخورم

مثلا دوغ ترش و غذاهای پرنمک و ..

حالا نگرانم ک فشار نگیرم😕

سعی که رعایت کنی تو تغذیه که خدایی نکرده مشکل ایجاد نکنه

به منم گفتن انزیم کبدت بالاست واحتمالا کبد چرب داری🥺

به قول فروغ فرخزاد:                                                          تو خوب باش، آن کس که فهمید قدر میداند                         وآن کس که نفهمید،روزی دلش برای تمام خوبی هایت تنگ میشود🧸❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سعی که رعایت کنی تو تغذیه که خدایی نکرده مشکل ایجاد نکنهبه منم گفتن انزیم کبدت بالاست واحتمالا کبد چ ...

متاسفانه استراحتم هستم وگرنه باید پیاده روی میکردم تحرکم کم شده شما هم باردارین؟کبد چرب هم نکاتی داره با یه سری قرص و جوشونده ها برای کنترلش

متاسفانه استراحتم هستم وگرنه باید پیاده روی میکردم تحرکم کم شده شما هم باردارین؟کبد چرب هم نکاتی دار ...

بله منم یازده هفته هستم 

نکاتش چیه عزیزم؟نمیدونم  اصلا دکتر درست تشخیص داده یا برم پیش یکی دیگه .فقط آنزیم ALT32 بوده اونی یکیش هم ۲9 بهم گفت احتمالا کبدت چربه تازه دارو هم برام ننوشت فقط گفت سرکه سیب بریز اب وقبل از غذا بخور .منم نخوردم میترسم ضرر داشته باشه اخه یه بار امتحان کردم معده ودلم درد گرفت

به قول فروغ فرخزاد:                                                          تو خوب باش، آن کس که فهمید قدر میداند                         وآن کس که نفهمید،روزی دلش برای تمام خوبی هایت تنگ میشود🧸❤
بله منم یازده هفته هستم نکاتش چیه عزیزم؟نمیدونم اصلا دکتر درست تشخیص داده یا برم پیش یکی دیگه .فقط ...

اگر شک داری پیش یه دکتر دیگه هم ویزیت شو

غذای چرب و شیرینجات حذف روغن خیلی کم و ارگانیک باشه

همراه غذا اب نخور و نوشیدنی سرد هم نخور 

درهم خوری نکن زیتون تلخ همراه غذا بخور الو‌ انجیر بخور سبزیجات زیاد بخور

اگر میتونی پیاده روی داشته باش ولی با صلاح دکتر 

بقیه ش هم عرق های عطاریه ک تو بارداری نمیشه

ببخشید شما کبد چرب رو با چه ازمایشی فهمیدین؟همون چکاپی که اول بارداری مینویسن؟

اگر شک داری پیش یه دکتر دیگه هم ویزیت شوغذای چرب و شیرینجات حذف روغن خیلی کم و ارگانیک باشههمراه غذا ...

بله تو ازمایش چکاپ کامل که شامل تیروئید وقند وفشار و کشت ادرارو.....بود آنزیم های کبد یکم بالابود

ممنون  از راهنمایی شما دوست عزیز🙏🏼

اها خواهش میکنمراستی عزیزم برای غربالگری چندمین روز میرین؟

من الان یازده هفته و4 روزم از دکترم دیروز پرسیدم گفت از همین الان میتونی بری وبرام نوشته ولی من میزارم دیگه یازده هفته تموم بشه ودوازده هفته و۱ روز برم

بهترین زمانش 1۲ هفته و3 روز هست