2777
2789
عنوان

همه منتظرن مابچه دارشیم🥺😔

149 بازدید | 24 پست

انتظارخودم وبقیه بیشتربهم استرس میده🥺😔😔همش میگم نکنه کلادیگه باردارنشم همش خواب میبینم پریودشدم یه هفته دیگه موعدمه این ماه دارواستفاده کردم بازم احساس بدی دارم😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند وقته منتظری؟

من ۴ساله

دیگه همه ازم قطع امید کردن

کسی هم باردار بشه نمی گن جلوم😔

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

بیخیال حرف بقیه هم باش 

من خودم به عنوان یک زن بعضی وقتا می‌شینم به خودم میگم حالا بچه بیاد میتونی همه جوره ساپورتش کنی 

میتونی از الان براش به فکر خونه باشی 

میتونی بدون دغدغه بزرگش کنی 

چند وقته منتظری؟من ۴سالهدیگه همه ازم قطع امید کردنکسی هم باردار بشه نمی گن جلوم😔

یهو حس کردم که به زودی بچه دار میشی 

نمیدونما کامنتت که خوندم تو دلم گفتم عه اینکه بچه دار میشه ولی ببین چقدر الکی الان ناراحته :) 

من ۹ماهه چون سنم زیاده عجله دارم ۳۵سالمه نهایتش تا۴۲وقت دارم

من چندسال پیش گیری کردم، ۳۳ بودم ‌که گفتم اقدام کنم. فکر می کردم زود میشم چون پریودم و... مرتب بود. الان ۳۷ام هنوز نشده. ما حتی چندبار هم ivf کردیم..

دکتر بهت پیشنهاد iui یا ivf داده؟ 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

من چندسال پیش گیری کردم، ۳۳ بودم ‌که گفتم اقدام کنم. فکر می کردم زود میشم چون پریودم و... مرتب بود. ...

تازه رفتم دکترهمین ماه آمپول اینااولین بارمیزنم

خداروشکروضعمون بدنیست میشه یدونه روبه جایی رسوند

خداروشکر 

اگه اینطوره فقط استرس نداشته باش ۹ماه برای اقدام چیزی نیس 

تا ۴۲سالگیت ۷سال مونده 

اگه مشکل پزشکی نداری استرس نداشته باش باردارمیشی