2777
2789
عنوان

دیشب دست شوهرمو بوسیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1348 بازدید | 94 پست
من هیچ وقت دست پدرمو نبوسیدم روم نمیشه..الان میخوام دست همسرمو ببوسم یاد اون میوفتم غصه میخورم

منم پدرم زحمت کش بود ، منتها برام اونطوری که باید پدری نکرد ، همش فکر فک و فامیلاش بود 

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انگار همسر من و توصیف کردیالبته ما بیست سال از ازدواجمون میگذرهمنم میرم مغازش و کار سختشو میبینم دلم ...

عزیزم بکن اون کاری که تو ذهنته رو نترس پررو نمیشه میفهمه چقد برات با ارزشه منم قبلا مثل شما بودم میدیدم ناراحت میشدم ولی تا میدیدمش دوباره بحث و دعوا الان بهتر شدم خدادوشکر

اگه کوچه هم شلوغ بودو روشن،،باز هم هیچ اشکالی نداشت،،،کسایی که تو رو موقع بوسیدن دست شوهر زحمتکشت میدیدن باید ایستاده برات دست میزدن...باید مدال مینداختن دور گردنت....خدارو شکر که از زندگی و شوهرتو کار سخت شوهرت راضی هستی.....از مادرشوهرتم تشکر کن که همچین پسری زاییده و بزرگ کرده و تحویل شما داده.....اگه شوهرت آدم قدرشناسی باشه،هیچوقت این کارشما رو فراموش نمیکنه...همچنین که شما سختی کار ایشون رو با بوسیدن دستش قدر دونستین....موفق و خوشبخت باشید

اگه کوچه هم شلوغ بودو روشن،،باز هم هیچ اشکالی نداشت،،،کسایی که تو رو موقع بوسیدن دست شوهر زحمتکشت می ...

آره خداییش پدر مادرش هم ادمای با شخصیت و فهمیده ای هستن 

از اول عقدمون تا الان خیلییی کارا برام کرده ، ولی خب فرصت نبوده درست و حسابی ازش تشکر کنم 

ممنونم عزیزم

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
اخه با صورت که کار نمیکنه با دستاش کار میکنه 😂

عالی هستین همیشه بمونین براهم انشاالله انقد از خانوم‌های دل گنده خوشم میاد بشرطی که طرفشون واقعا قدرشونو بدونه و این خصلتو درشون نکشه