2777
2789

ما دوساله ازدواج کردیم و همسرم کارشو از دست دااد کلی دوره دیده و ... تا یه کاری شروع کنه تا رسیدیم به ابزار فروشی و ابزار ماشین این دوسال خیلی سخت گذشت تو دوره عقد که میگن شیرینه ولی تلخ بود خیلی پول نداشتیم یه ساله خونه ایم 

چند شب قبل به باباش گفت ... باباشم گفت تو به درد این کار نمیخوری .... برو استخدامی و ...خیلییی چیزی گفت و گفت کمکمت هم نمیکنم پولدار هستن 

همسرم که مغازشو زده طلاهامو فروختم ولی هر روز داره از باباش بد میگه خیلی دلش پره اون شب هم تا صلح بیدار بود 

و درباره مغازه هیچ چیز به خانوادش نگفته 

گفته میخوام از غریبه بشنون ....

یعنی خشمش کم میشه ؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من کاری به بابایِ همسرتون ندارم ولی تا یه مرد اماده نیست از لحاظِ مالی برای ساپورت خانوادش باهاش تشک ...

خب وقتی که کار داشت درآمدش خوب بود 

یهو کارش خوابید 

از شانس ما ... خیلی سخته پول نداشته باشی برا تفریح و ... اونم اول زندگی 

خب وقتی که کار داشت درآمدش خوب بود یهو کارش خوابید از شانس ما ... خیلی سخته پول نداشته باشی برا تفری ...

امیدوارم خدا کمکش کنه یکی از دلایلِ شکستش همین باباشه بگووو پول که نمیدی تویِ سرِ بچتم نزن که با اعتماد بنفس کار کنه و موفق شه، یعنی چی تو بدرد کار ازار نمیخوری کارمندی که افتضاحه(فقط شرایط خاص که بازم باید یه بیزنسی در کنارش داشته باشی تا پیشرفت کنی)

امیدوارم خدا کمکش کنه یکی از دلایلِ شکستش همین باباشه بگووو پول که نمیدی تویِ سرِ بچتم نزن که با اعت ...

همسرمم همینو گفت کمک نمیکنی اشکال نداره دیگه ته دل آدمو خالی نکن 

باباش میگفت اگر کارت نگیره اگر نتونی جنس بفروشی ..... چیکار میخوای بکنی ؟ 

چهارماهه

خوب خیلی زوده تا جا بیفته 

حداقل یک سال باید درجا بزنین تا مشتری پیدا شه 

بهتره تشریف ببرید کمک دستش یا مثلا دوستاشو بیاره مغازه وایسه 

بعد خودش با موتورسیکلت بره پای تعمیرگاه ها هر قطعه ای که نیاز بود درجا بره از مغازش بیاره برای اوستا تعمیرکار 

این روش واقعا جواب میده 

و حتی قیمت کمتر و پورسانت به شاگرد تعمیرکار بده در حد کارت شارژ و اینا 

مامان منم شاغل بود و خیلی کمک کرد تو خرج و پیشرفت زندگی.

الان خدارو شکر زندگی خیلی خوبی دارن و چون وضعیت مالی خوبه هردو آرامش دارن کنار هم.

پس شما تا وضعیت مالیت خوب نباشه نمیتونی کنار همسرت آرامش داشته باشی.و روز ب روز از هم دورتر میشین.

اول راهین ممکنه خسته و ناامید بشین اما همیشه همراه همسرت باش.

پیرو تاپیک قبلیت این حرفارو زدم

خدایا شکرت