2777
2789
عنوان

بارداری و مادرشوهر و مادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 31 پست
چه برای من چه برای پسرش چه برای نوه ای ک هنوز به دنیا نیومده در هرصورت به نظر خودم وظیفه ای نداره هم ...

بیخیال مهم این خودت هزار ماشالله فهمیده ای 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم برا مادرت چیزی نگرفتی هم نگرفتیولی قبل زایمانت برا مادرشوهرت بگیر حتما ی چیزی🩷

از ی طرف نمیخواستم تو ذهن همسرم اینجوری بشه ک من برا مادرش میخرم برا مادر خودم نه و اونم عادت نکنه،ولی وقتی فکر میکنم میبینم ارزشی ک مادرش برامون قائل شده خیلیییی بیشتر از مادر خودمه این فکرا اذیتم میکنه….حتی تولد شوهرم با اینکه کیکم براش بردیم کادوام نداد و خوابید بعد دو روز اینقدر اصرار کردم تلفنی فقط به شوهرم تبریک گفت ولی تولد مادرم بشه از هممون انتظار کادو داره و خب ما سه تا خواهریم نمیشه مثلا اونا کادو بدن من و شوهرم چیزی ندیم یا کمتر بدیم….اینا درگیریای ذهنیم شده، تونستم منظورمو برسونم عزیزم؟

روز مادر براش کادو سنگین بگیر

برا مادرم چی؟معمولا روز مادر همسرم میرفت ی کادو مثل هم براشون میخرید هم دلم میخواد بگم نخره هم میترسم عادت کنه 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ی وقتایی به شوخی میگه احساس میکنم تو بچه ی مادرت نیستی چرا اینقدر بی تفاوته نسبت بهت میگم مامانم کلا اخلاقش اینه فقط نسبت به من اینطوری نیس🤦🏻‍♀️

مادرشوهرت جبران زحمات خب خوبه اما برای مادرت به چ مناسبت؟دیگه مهم ترین زمان که نباید فاصله می‌گرفت ا ...

نمیدونم عزیزم همش ته دلم میگم خب اونم مادرمه بالاخره……ولی به کاراش فکر میکنم پشیمون میشم،از طرفی مناسبتا مثل روز مادر همسرم میره ی کادو مثل هم براشون میخره ،امسال چیکار کنم؟

عجب.چقدر قدر نشناس.فک کنم شما ازون ادمایی هستی که هر کی هر لطفی میکنه میذاری پای وظیفه

نه مادر شوهرم و میذارم پای لطف ش به پسرش 

و همسرم براش جبران میکنه چیزیه بین خودشون

در ضمن موضوع بحث این خانمه من ازتون راهنمایی نهواستم که میخوای من و قضاوت کنی

عزیزم ناراحت نشو اما مادرت برای شما و نوه اش ارزشی قائل نشد پشیمونم میشه اونم وقتی خیلی دیره اما برا ...

مامان من چند تا نوه دیگه داره ولی کلا از بچه کوچک خوشش نمیاد و حتی نوه ی دختری ک اصلا حساب نمیکنه میگه بچه برا پسره و خانواده ی شوهره!!!!!!😔ممنونم از دعای خوبت گلم ایشالا همیشه سلامت باشی❤️

متاسفانه مادرمم تقریبا همینو میگه ! ولی گلم هیچ آدمی وظیفه نداره به ما سرویس بده هرکی انجام میده از ...

به شما سرویس نمیده به پسرش میده

چرا نمیاد برایی من انجام بده یا برای خواهرت ؟!؟!

خوب چون شما بچه پسرش و حمل میکنی

مادرشوهرم خیاط و بافنده ست برای من کار انجام میده کرایه نمیگیره میگه از جیب پسرمه 🤣

نمیدونم عزیزم همش ته دلم میگم خب اونم مادرمه بالاخره……ولی به کاراش فکر میکنم پشیمون میشم،از طرفی منا ...

جوگیر نشو مثل هر سال برای هر دوشون یه چیز مشترک بخر

مادرشوهرتم وقت زیاده تو ام بعدها جبران میکنی

من زود جوگیر نشدم و الان پشیمون نیستم و خوشحالم شتاب زده عمل نکردم 

نه مادر شوهرم و میذارم پای لطف ش به پسرش و همسرم براش جبران میکنه چیزیه بین خودشوندر ضمن موضوع بحث ا ...

چرا پسرش؟خوشت میاد تو کادویی واسه مادرشوهرت بخری مادرشوهرت بجای تشکر از تو از پسرش تشکر کنه؟اینم دقیقا همونه.

چرا پسرش؟خوشت میاد تو کادویی واسه مادرشوهرت بخری مادرشوهرت بجای تشکر از تو از پسرش تشکر کنه؟اینم دقی ...

من نظر مو گفتم 

حاصل ۱۱سال زندگی مشترک مه

شمام نمیتونی نظر مو عوض کنی مگه اینگه ۱۲ سال صرف متقاعد کردنم کنی

به شما سرویس نمیده به پسرش میدهچرا نمیاد برایی من انجام بده یا برای خواهرت ؟!؟!خوب چون شما بچه پسرش ...

والا😏

الان مادر من وقتی میریم خونشون کلی تحویلمون میگیره به شوهرم محبت میکنه هی تعارفش میکنه غذا و میوه بخوره... من دختر میدونم به خاطر منه... به خاطر اینکه هر وقت خواستم شوهرم منو ببره خونه ی مامانم به خاطر اینکه شوهرم بعدا غر نزنه که مادرت تحویلم نگرفت و... 

ولی خب هستن کسایی مث مادرشوهر من که اصلا براش مهم نیس من سر پسرش غر بزنم که مادرت تحویلم نگرفت... سیاست داره فقط فقط دور پسرش میگرده و یه کاری کرده اگه من بگم مامانت بی محبته شوهرم سریع گارد میگیره