2777
2789
عنوان

اعتماد به نفس

70 بازدید | 10 پست

سلام به همه امیدوارم حالتون خوب باشه😊❤️

عزیزانی که قبلا اعتماد به نفسشون کم بوده ولی رو خوشون کار کردن و افزایشش دادن لطفا تجربه هاتون رو بگید

من با وجود این که خیلی چیز ها دارم ولی باز اعتماد به نفسم کمه و در درونم احساس ضعف میکنم. با هر آدم جدیدی مواجه میشم حس میکنم اون از من بهتر و قوی تره .کسی حاضر نیست با من دوست بشه . حتی بی دلیل خیلی از همکلاسی های دانشگاهم با من مشکل دارن در حالی که بجز خوبی رفتار دیگه ای باهاشون نداشتم .

اعتماد به نفس ندارم با وجود اینکه دانشجوی ی رشته خوبم ، باهوشم ، ظاهرم خوبه ، خانواده خوبی دارم ، هنر هم دارم ولی همیشه در ارتباط با آدم ها شکست خوردم . خودم می دونم که خوبم ولی باز اعتماد به نفس ندارم. در حدی که تا مدت ها فکر میکردم دوست ندارم با آدم ها ارتباط داشته باشم . ولی در واقع داشتم خودمو فریب میدادم 🫠

اونقدر اعتماد به نفسم کمه که نمیتونم اون چیزی که واقعا هستم رو بروز بدم و دیگران به چشم ی آدم ساده لوح و پوچ بهم نگاه می کنن .

چکار کنم که خودم رو کم تر از دیگران نبینم؟

چکار کنم که بهم احترام بذارن؟

🙃

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم همینجوریمخیلی دارم تو دانشگاه اذیت میشم

ولی من نمیخوام به این روند ادامه بدم

یک ماهه که رفتم دانشگاه و دائم خودمو سرزنش کردم و بد تر اعتماد به نفسم رو از اونی که بوده کمتر کردم

میدونم اون چیزی که از من نشون داده شده خیلی با خود واقعیم فرق داره

از زمانی که متولد شدم تا الان که ۲۰ سالمه همین مشکل رو دارم

بالاخره باید از ی جایی ریشه کن بشه🙃

کارهای جدید انجام بده از انجام کار و فعالیت نترس خودت رو دوست داشته باش در مورد ظاهر آراستگی و لباس مناسب اعتماد به نفس بالا میبره

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
ولی من نمیخوام به این روند ادامه بدمیک ماهه که رفتم دانشگاه و دائم خودمو سرزنش کردم و بد تر اعتماد ب ...

منم 20سالمه 

سال سومم

دوسال خیلی خوب پیش رفتم 

یه ساله ولی دارم اذیت میشم 

علتش هم همینه ک گفتی فک میکردم آدما با من مشکل دارن بی‌دلیل ولی واقعیت اینه ک اینا فقط تو ذهن خودته 

ولی من نمیخوام به این روند ادامه بدمیک ماهه که رفتم دانشگاه و دائم خودمو سرزنش کردم و بد تر اعتماد ب ...

دقیقا

ولی من فهمیدم باید چیکارا کنم اما نمیتونم تو این شرایط پیادش کنم فقط منتظرم این دوران دانشگاه تموم بشه بعد

دقیقاولی من فهمیدم باید چیکارا کنم اما نمیتونم تو این شرایط پیادش کنم فقط منتظرم این دوران دانشگاه ت ...

منم گاهی با خودم میگم دیگه ذهنیت آدما راجبم شکل گرفته و دیگه فایده ای نداره خودمو تغییر بدم

ولی بالاخره باید از ی جایی تغییر رو شروع کنیم. هر کاری شروعش سخته ولی نتیجش خوب خواهد بود

من قیافم خیلی شخ،میه ولی اعتمادبه نفسم سربه فلک زده 😂باورکن دست خودم نیست اصلا

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم