2777
2789
عنوان

شوهرم تولدمو یادش رفته بود🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 48 پست
از اونجا ک دعوت شدین یکم زودتر بیاین شبش برین بیرون یکم بگردین....

میدونه خوشم از سورپرایز میاد ولی انگار براش مهم نیست یا چی مثلا دیشب میتونست یواشکی کیک بخره ببریم توی مهمونی

الان یادش افتادم ازش بدم اومد

اخه دیشب توی مهمونی فهمیدن تولدمه سوتوکورو بدبخت

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
دیگه ظهر پاشدم حالم یکم بهتر شده بوددیگه گفت فک کنم فقط خوابت میومد😂دیگه گفت شب بریم رستوراندیدم بع ...

بابا من دختر داییم عقدش فقط شام داشت بعد رسیدیم اونجا دیدم زنداییم خیلی فشاری نگو عروس داماد با خوشون گفتن خوب اونا ک دارن شام میخورن اصلا براشون مهم نیست ما هستیم نیستیم... پس ما میریم براخودمون میچرخیم دیر تر میایم.... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روز تولدته پاشو خودتو جمع و جور کن دوش بگیر به خودت برس آهنگ شاد بگذار بیرون دوست داری برو برای خودت ...

فداتشم راست میگی

حین گریه میگفتم چراااا باید حالم با کارِ شوهرم اینجوری خراب شه؟اصلا به یه ورم اخه اصلا به دو ورم😂

ولی باید گله کنم بهش دیشب میتونست یواشکی یه کیک بگیره ببریم مهمونی

ببین هر مردی یکی از مناسبتارو یادشه البته بعضیا. مثلا شوهر من هیچی یادش نیسا الا اول روزی که قرار آشنایی گذاشتیم همیشه اون روز هدیه میگیره‌ برام یا شیرینی میخره. شما از خوشیه زیاده اینجور نشستی قهر کردی هم خودتو اذیت کردی هم شوهرت.خوبه باز از پیامکا فهمید اومد بغلت کنه.چی میشد  این یه موردو به خاطر اونهمه خوبی و دست و دلبازیش چشم پوشی میکردی به دل نمیگرفتی.بعدشم که خودت مقصر بودی میخواست ببرتت رستوران زبون نداشتی به دعوتی بگی نه

بابا من دختر داییم عقدش فقط شام داشت بعد رسیدیم اونجا دیدم زنداییم خیلی فشاری نگو عروس داماد با خوشو ...

ینی برا جشن نبودن؟😂😂

ببین هر مردی یکی از مناسبتارو یادشه البته بعضیا. مثلا شوهر من هیچی یادش نیسا الا اول روزی که قرار آش ...

اخه اونا که نمیدونستن تولدمه دیگه دعوت کردن زشت بود نریم.

من توقعی نداشتم فقط شوهرم میتونست یواشکی من نفهمم کیک بگیره بیاره مهمونی بازم سورپرایز میشدم ولی متاسفانه بلد نیست ازین حرکتا🥲اصلا به ذهنشخطور نمیکنه

میگه همه چیو باید به من بگی

فداتشم راست میگیحین گریه میگفتم چراااا باید حالم با کارِ شوهرم اینجوری خراب شه؟اصلا به یه ورم اخه اص ...

تو دوست داری سوپرایزت کنه 

من بابام عاشق این. کاره چندبار انجام داده برا مامانم کادو خریده ولی خوب مامانم سلیقش 180 درجه با بابام فرق میکنه پس دیگ هیچوقت انجام نداد.... 

امشب 😍

اره بابا حق با توعه نباید از هیچکس انتظار داشته باشیم‌خوشحالمون کنه هرکی به فکر مشغله های کاریه خودشه

کاش خودم برا خودم کیک میخریدم اصلا.

اخه اونا که نمیدونستن تولدمه دیگه دعوت کردن زشت بود نریم.من توقعی نداشتم فقط شوهرم میتونست یواشکی من ...

خب شوهر منم همینه هرکاریو میگه تو باید بهم بگی من که نمیدونم.حالا منو بگو تولدم یکم فروردینه با اینکه همه میدونن ولی دیگه اون عیدی دادنو میزارن پای کادو تولد😅

اره بابا حق با توعه نباید از هیچکس انتظار داشته باشیم‌خوشحالمون کنه هرکی به فکر مشغله های کاریه خودش ...

من خودم چون کیک بلدم تولدمم یکم فروردینه زیاد تو قنادیا کیک تازه نیست دوبار برای خودم کیک درست کردم