همه چی برام میخره پولم همیشه بهم میده ینی میخوام بگم کمبود ندارم ولی دوس داشتم تولدم یادش بمونه.بهشم نگفتم تا ببینم خودش کی یادش میاد
خطش به اسم منه صب براش از بانک و همراه اول اینا پیام اومد که فهمید تولدمه جا خورد وگفت عه امروز چندمه؟دیگه یادش اومدتبریک گفتو اینا منم دیگه سگ شدم و صبحونه براش اماده کردم رفتم اتاق خواب
دیگه ظهر پاشدم حالم یکم بهتر شده بوددیگه گفت فک کنم فقط خوابت میومد😂دیگه گفت شب بریم رستوراندیدم بع ...
بابا من دختر داییم عقدش فقط شام داشت بعد رسیدیم اونجا دیدم زنداییم خیلی فشاری نگو عروس داماد با خوشون گفتن خوب اونا ک دارن شام میخورن اصلا براشون مهم نیست ما هستیم نیستیم... پس ما میریم براخودمون میچرخیم دیر تر میایم....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین هر مردی یکی از مناسبتارو یادشه البته بعضیا. مثلا شوهر من هیچی یادش نیسا الا اول روزی که قرار آشنایی گذاشتیم همیشه اون روز هدیه میگیره برام یا شیرینی میخره. شما از خوشیه زیاده اینجور نشستی قهر کردی هم خودتو اذیت کردی هم شوهرت.خوبه باز از پیامکا فهمید اومد بغلت کنه.چی میشد این یه موردو به خاطر اونهمه خوبی و دست و دلبازیش چشم پوشی میکردی به دل نمیگرفتی.بعدشم که خودت مقصر بودی میخواست ببرتت رستوران زبون نداشتی به دعوتی بگی نه
اخه اونا که نمیدونستن تولدمه دیگه دعوت کردن زشت بود نریم.من توقعی نداشتم فقط شوهرم میتونست یواشکی من ...
خب شوهر منم همینه هرکاریو میگه تو باید بهم بگی من که نمیدونم.حالا منو بگو تولدم یکم فروردینه با اینکه همه میدونن ولی دیگه اون عیدی دادنو میزارن پای کادو تولد😅