2777
2789
عنوان

چجوری خانوادمو بپیچونم

117 بازدید | 10 پست

بچه لطفاً قضاوت نکنید🙏

با رلم قرار گذاشتیم پس فردا بریم سینما بعدش من به خانواده گفتم قراره با دوستام برم سینما در حالی که دوستام نمیان حالا پدرم گیر داده خودم باید برسونمت سینما بعدش بیام دنبالت به  نظرتون بیاد سینما ببینه من بدون دوستامم هم موقع رفتن هم برگشتن چی میشه؟

باید چی کار کنم که بزاره خودم برم چون تا حالا تنها جایی نرفتم واینکه چی کار کنم بهم شک نکنن؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حداقل هماهنگ کن ک یکی دو نفر همراهت باشن

یا اگه خونشون ب سینما نزدیکه فقط تایم پایان فیلم در حد ۱۰دقیقه بیان که مثلا با تو دارن میان بیرون

اگه بابات شکاک نیست موقع رفتن مثلا میتونی زنگ بزنی ب دوستت بگی من الان میرسم شما کجایید؟اونم بگه ما رفتیم جا گرفتیم تا تو بیای

موقع برگشت هم میتونی بگی اونا وایسادن تو سالن تا اسنپ بگیرن یا مثلا باباشون بیاد دنبالشون

چقدر منی😂منم مامانم نمیزاره تنها هیجا برم حتما باید رفیقام باشن🤣 اگه روسوندت بگو دوستام داخل هستن ...

آخه خانوادم خیلی گیرن میترسم یهو وسط فیلم مامانم بیاد تو سالن منو رلمو ببینه😂😂

جدی میگم 

آخه اونا گفتن نمیتونیم بیایم تازه ۱۹ سالم شده

۱۹ سالگی و اینهمه محدودیت؟ 

نمیدونم ادم ۱۹ ساله اصولا خودش میره میاد میتونی بعدش بگی میخوایم بریم مثلا کافه ای جایی یا قبلش بگی مثلا ببرتت جلو خونه دوستت و اینا

آخه اونا گفتن نمیتونیم بیایم تازه ۱۹ سالم شده

من ۱۸ سالگی خونمو جدا کردم یجوری میگی تازه ۱۹ شدم انگار تازه ۱۰ سالت شده😂😂

به بابات بگو برسونتت بعد بگو نمیخواد بیای دنبالم خودمون اسنپ میگیریم

رسوندت الکی گوشیو بگیر دم گوشیت بگو شما کجایید اها داخل مگه فیلم شروع شده باشه باشه الان میرسم

طبیعی

۱۹ سالگی و اینهمه محدودیت؟ نمیدونم ادم ۱۹ ساله اصولا خودش میره میاد میتونی بعدش بگی میخوایم بریم مثل ...

منو ببینی چی میگی با ۲۲ سال سن💔 مامانم هیجا نمیزاره تنها برم حتما باید دوستام باشن تا اونارم نبینع نمیزاره هیجا برم:(