2777
2789
عنوان

نامزدیم رابطه ج داشته باشیم آیا ولی من دوست ندارم 😶🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان بابات از کجا قراره بفهمن بین تو و شوهرت چی شده؟

نمی‌دونم ولی میترسم خودم 😑

همیشه دلم میخواست بیو عاشقانه بزنم 😂بالاخره نامزد کردم 💋💍دعا کنین هر چی خیر و برامون صلاحه اتفاق بیوفته 

نکن...تا نرفتی سر خونه خودت اجازه نده...بزارناراحت شه..بگو زودتر عروسی رو بگیر خودتو خلاص کن...اگه رابطه داشته باشی و جلوگیری کنی رحمت خشک میشه و ب اصطلاح...در آینده برا بچه دارشدن ب مشکل میخوری...بعدم اگه اونجوری بشه برا عروسی هیچ عجله ای نمیکنه.‌کسی منو ریپ نزنه..ممنون

می دونی چرا مامان بابات بفهمن ناراحت میشن؟ چون گاهی رابطه ها به ازدواج ختم نمیشه بعد برای دختر خانم خیلی مشکل ها پیش میاد یا به بارداری تو عقد ختم میشه ک اونم درد سره یا اکثر مردها وقتی به اون حد از رابطه در عقد می رسن دیگه شرایط براشون مهیا میشه و هی دست دست می کنند برای ازدواج و گاهی اینقدر بی خیال میشن ک تا دوسال هم عقدشون طول میکشه و حتی عقد طولانی باعث کشمکش ها و اختلاف های زیادی میشه پس پدرمادرها کارشون درسته 

می دونی چرا مامان بابات بفهمن ناراحت میشن؟ چون گاهی رابطه ها به ازدواج ختم نمیشه بعد برای دختر خانم ...

نهه رابطه کامل نه 

سطحی جوری ک فقط اون گاردم نسبت بهش کمتر بشه و برای ازدواج آماده تر بشم 

همیشه دلم میخواست بیو عاشقانه بزنم 😂بالاخره نامزد کردم 💋💍دعا کنین هر چی خیر و برامون صلاحه اتفاق بیوفته 
تو دوران عقد همه چی رو درحد تعادل نگه دارین تا شریک زندگیتون برای ب دست آوردن کاملتون تلاش کنه بعد ب ...

تاپیک قبلم خوندی ؟ 

نهه رابطه کامل نه سطحی جوری ک فقط اون گاردم نسبت بهش کمتر بشه و برای ازدواج آماده تر بشم

اون ک دیگه آره عزیزم باید نشون بدی ک مهرش به دلت افتاده و خطری هم نداره تازه دلگرم هم میشه