2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من گیاهی درمان شدم دیروزم سونو دادم دکتر گفت تنبلی نداری

من کبدم درگیر شده نمیتونم دیگه دارو بخورم چون طحال هم ندارم خیلی کبدم تحت فشاره

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

حس نمیکنی رنگ پوستت تیره شده؟

آره شده 

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

چطورییییی؟

اصلاح سبک کردم کلا ترشی لبنیات دوغ ماست گذاشتم کنار،شیاف استفاده کردم دمنوش زردچوبه و حنا گذاری و پاکسازی بدن

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
یه مقدار ورزش کنوزنتو پایین بیارکبدت خوب میشه

دکترمم همینو گفت

ولی کبد چرب گرید یک بازم برمیگرده 

دکتر گفت تنها چاره‌ت بارداریع ، تا تنبلی تخمدان خوب بشه و کبدمم همینطور 

من کبدم درگیر شده نمیتونم دیگه دارو بخورم چون طحال هم ندارم خیلی کبدم تحت فشاره

شروع کن دمنوش زردچوبه بخوری

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
شروع کن دمنوش زردچوبه بخوری

دمنوش زردچوبه چطوری ؟

دکترمم همینو گفتولی کبد چرب گرید یک بازم برمیگرده دکتر گفت تنها چاره‌ت بارداریع ، تا تنبلی تخمدان خو ...

واسه تنبلی تخمدان

برو دکتر قرصهای تقویت تخمدان بگیر

یعنی چی بارداری

حالا فکر کن یکی زاییدی

دوباره دویاسه سال بعدش

دوباره باید بزایی

تو این گرونی و بدبختی

دمنوش زردچوبه چطوری ؟

تو یه لیوان اب جوش یه قاشق چای خوری بریز ده دقیقه بمونه ذم بکشه 14 روز بخور باز متوقف کن چند روز باز بخور

واسه تنبلی تخمدانبرو دکتر قرصهای تقویت تخمدان بگیریعنی چی بارداریحالا فکر کن یکی زاییدیدوباره دویاسه ...

خودم ی بچه سه ساله دارم

تنبلی تخمدان نداشتم پارسال گرفتم چون ی جراحی سنگین داشتم دکترم گفت از عوارض اونه 

فعلا دارو زیاد هم نمیتونم مصرف کنم چون آنزیم کبدم بالاست و کبدم تحت فشاره 

دارو هم مصرف کردم ولی بی فایده بود

چند روز دیگه نوبت دکتر دارم از پیش دکتر زنانم باید ببینم نظر اون چیه اگه اونم با دکتر داخلی و خونم نظرش یکی باشه مجبورم باردار شم 

تو یه لیوان اب جوش یه قاشق چای خوری بریز ده دقیقه بمونه ذم بکشه 14 روز بخور باز متوقف کن چند روز باز ...

ممنونم🌸🌸تاثیر داره