من قبلا با همکارم آشناشده بودم برای ازدواج و تماس و چت بود ارتباطمون فقط. ماهم دو سال موندیم نگید چرا چون خودش اعتیاد به دارو داشت و فکرمیکردم خوب میشه دیگه همه جور کمک مالی کردم و دلگرمی دادم اصلا بار اولم بود آشنا میشدم با کسی...داداشم خیلی اذیتم کرد اونموقع هکم کرده بودنمیدونستم.خونوادم کلا مخالف اینن باپسرحرف بزنم دیگه داداشم آبرومو برد رفت به پسره پیام داد تهدیدش کرد شمارشو به بابام داد به داداشام گفت.اصلا داداشم نذاشت بفهمم طعم سرکار رفتن چجوریه و کوفتم شد اعتصاب غذا و مشکلات گوارشی....الان پسره تصادف شدید کرد و کلا پاش پلاتین خورد حالش وخیمه میگه من نمیخوامت دیگه.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
داداشت بهت لطف کرده نمیگم همه ها ولی اعتیاد برا ۹۰ درصد تعطیلی داره اما ترک نداره یعنی میزارن کنار باز بعد ی مدت به بهونه های مختلف برمیگردن ازواج هم با دوسپر اینا خیلی فرق داره پیرت میکرد
داداشت بهت لطف کرده نمیگم همه ها ولی اعتیاد برا ۹۰ درصد تعطیلی داره اما ترک نداره یعنی میزارن کنار ب ...
درسته ولی داداشم همش سرش تو گوشی منه. هکم کرده. شکاکه. حتی با دوستام جلوی اون حرف میزنم. گوشیو از دستم برد به دوستم میگه براش خبراز پسرا نیار. دوستم متاهله اهل اینحرفا نیست