2777
2789

من قبلا با همکارم آشناشده بودم برای ازدواج و تماس و چت بود ارتباطمون فقط. ماهم دو سال موندیم نگید چرا چون خودش اعتیاد به دارو داشت و فکرمیکردم خوب میشه دیگه همه جور کمک مالی کردم و دلگرمی دادم اصلا بار اولم بود آشنا میشدم با کسی...داداشم خیلی اذیتم کرد اونموقع هکم کرده بودنمیدونستم.خونوادم کلا مخالف اینن باپسرحرف بزنم دیگه داداشم آبرومو برد رفت به پسره پیام داد تهدیدش کرد شمارشو به بابام داد به داداشام گفت.اصلا داداشم نذاشت بفهمم طعم سرکار رفتن چجوریه و کوفتم شد اعتصاب غذا و مشکلات گوارشی....الان پسره تصادف شدید کرد و کلا پاش پلاتین خورد حالش وخیمه میگه من نمیخوامت دیگه. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

داداشت بهت لطف کرده نمیگم همه ها ولی اعتیاد برا ۹۰ درصد تعطیلی داره اما ترک نداره یعنی میزارن کنار باز بعد ی مدت به بهونه های مختلف برمیگردن ازواج هم با دوسپر اینا خیلی فرق داره پیرت میکرد

داداشت بهت لطف کرده نمیگم همه ها ولی اعتیاد برا ۹۰ درصد تعطیلی داره اما ترک نداره یعنی میزارن کنار ب ...

درسته ولی داداشم همش سرش تو گوشی منه. هکم کرده. شکاکه. حتی با دوستام جلوی اون حرف میزنم. گوشیو از دستم برد به دوستم میگه براش خبراز پسرا نیار. دوستم متاهله اهل اینحرفا نیست

عذاب وجدان دارم که باهاش آشنا شده بودم معلومه هدفش بازی دادن من بود واحساساتم

آها خوب این عذاب وجدان نداره

همه ما اشتباه کردیم تو زندگی 

حالا مدلش متفاوت اما بهش فکر می‌کنیم می‌بینیم چقدر ساده بودیم

اما آدم بودن یعنی همین اشتباه کردن

مهم درس گرفتن از اشتباهه