2777
2789
عنوان

تیتربتا

44 بازدید | 11 پست

سلام نوزده مهر پریود شدم دیگه نشدم .سه روز مونده ب پریود بیبی زدم منفی شد بعدش نزدم تا شیش روز از موعودم گذشت و مثبت شد .وقتی هفده روز از پریودمم گذشت تیتربتا دادم ۲۷۵۷ بود.بنظرتون خوبه عددش؟الان طبق برنامه پریودمن ،شیش هفته و پنج روزمه

مبارکه عزیزم ،شاید لقاح دیر گرفت که دیر نشون داد در هر صورت عددت خوبه

میدونی هرکی منو میبینه میگه ماهت بیشتره.اخه من یه چیزی اندازه گوشی سمت چپ شکمم حس میکنم ک بعضی وقتا خودشو جمع میکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونی هرکی منو میبینه میگه ماهت بیشتره.اخه من یه چیزی اندازه گوشی سمت چپ شکمم حس میکنم ک بعضی وقتا ...

لکه بینی اینا نداری؟ درد سمت چپ شکمت نداری؟

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.
ن خداروشکر هیچ کدومو ندارم.من فقط از علایم سینه درد رو دارم

خب پس چرا معطلی برو سونو قلب بده ،اخرین پریودت کی بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40
. نوزده مهر.میگم نکنه زوده قلب تشکیل نشده باشه

نه برو حتما ،الان هفت هفته ای نشون میده

منم هفت هفته سونو قلب دادم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه برو حتما ،الان هفت هفته ای نشون میدهمنم هفت هفته سونو قلب دادم

پس چرا من حسش میکنم؟بچه یک ماهه ک حس نمیشه.من از سه ماه پیش اینو حس میکنم سمت چپ شکمم اما شوهرم میگفتم تلقین میکنی

پس چرا من حسش میکنم؟بچه یک ماهه ک حس نمیشه.من از سه ماه پیش اینو حس میکنم سمت چپ شکمم اما شوهرم میگف ...

نمیخام برسونمت ولی منم علایم تو رو داشتم چیزی سمت راستم بود نبض میزد اما من درد هم داشتم که  متاسفانه خارج رحمی بودم،شما انشالله بارداری سالم داری حتما سونو بده ببین تو چه شرایطی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیخام برسونمت ولی منم علایم تو رو داشتم چیزی سمت راستم بود نبض میزد اما من درد هم داشتم که متاسفان ...

خودمم میترسم اما من خداروشکر درد ندارم.حتی چندباری هم ک زده قشنگ شکمم تکون میخورد اگ کسی پیشم بود متوجه میشد