2777
2789

هشت ساله ازدواج کردیم همش عقده پول داره تا پول نداره خوبه خدا شاهده یک میلیونم که میاد تو کارتش چندروز بامن قهر می‌کنه بدون دلیل تو این سالها از کارش چندبار اخراج شد من با چرخ خیاطی کار میکردم تو خونه از صبح تا آخر شب پولمو دادم بهش بهمم نداد وقتی رفت سرکار..گف موتور می‌خوام طلامو فروختم از پول ماشین کم داشت طلامو فروختم خونه خواستیم بسازیم کل النگو هامو فروختم خودش ی هزارتومنم نزاشت روش که حداقل من کمتر بفروشم ‌‌.... گواهینامه خواستم بگیرم گف ندارم دوباره طلافروختم....اصلا سرسوزن سر سوزن بهم محبت نمیکنه اصلا تعریف نمیکنه اصلا اصلا اصلا‌‌‌....بعد امسال برای اولین بار کشاورزی کرد چندروز پیش پولش گیرش اومد شب قبل اینکه پول گیرش بیاد خوب بود همین پول اومد ب حسابش بامن هنوز که هنوزه قهره از ترسش که من پول ازش بگیرم عقده داره بعد ی میلیون از من گرفته بود نمی‌داد منم لازم داشتم رفتم ازش بگیرم گفت ندارم تعجب کردم گفتم تو دیشب کلی پول اومد بحسابت گف همشو دادم بدهکاری ندارم شک کردم دیروز گوشیشو چک کردم دیدم انقد عقده داره کل پولشو خالی کرده ب کارت دیگه ای که من ازش نگیرم وای نمیدونین چقدر حالم بد شد دیشب دنبال سوییچ میگشت انقد داد میزد کجاست کجاست انگاری که من مادرشو کشته بودم بدون دلیل یعنی اگر کسی بود می‌گفت الان سر چی قهره

اومدم خونه انقد دلم برای خودم سوخت یاد تمام حماقت هام افتادم یاد همه محبتای خودم و خانوادم خیلی گریه کردم اصلا نمی‌تونستم خودمو کنترل کنم اونم تو آشپزخونه داشت غذا میخورد اصلا اصلا این چند ساعت که من حالم انقد بد بود گریه میکردم نگفت زن تو چته یعنی انگار انسان نیست بخدا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم بعد از خوندنِ پستت از تو بدم اومد

خودت کلِ ۸ سال به اقا سرویس دادی و نذاشتی اب تویِ داش تکون بخوره و مثلِ پرنسسا باهاش رفتار کردی بعد از اون بدت میاد؟نتیجه ی کارایِ بی منطق و بی پایه و اساسِ خودته جانم.

اصلا باورم نمیشه چنین زنایی هنوزم پیدا میشن، شما زنی نه شوهر بابا

اومدم خونه انقد دلم برای خودم سوخت یاد تمام حماقت هام افتادم یاد همه محبتای خودم و خانوادم خیلی گریه ...

زیادی رو دادی بهش ..میخ اولو کج کوبیدی .نباید اینقد فرت فرت طلا بفروش و فلان ...