2777
2789
عنوان

من خیلی تنها شدم خیلییی

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 51 پست
نه قیافم معمولیه مغرور هم نیستم هرکی باهام حرف بزنه خیلی گرم جوابشو میدم ولی نمی دونم چرا اینقدر تن ...

میدونم تنهایی بده خب بگو مامانت زود ب زود بیاد مدرسه ات اینجوری همه می‌فهمن ک مهمی برا خانواده ناخودآگاه بین معلم و مدیر و هم کلاسی عزیز میشی و مهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کامل درکت میکنم چی میگی من کلاس دهم تجربی ام و چون درس ام خوبه حسودی میکنن بهم فکر کن کل کلاس مون ...

معمولا زرنگهایی کلاس اخه دوست هایی زیادی دارن اونا هرکسی رو قبول نمیکنن

کاربر قدیمیه از ۹۸ اینجام😇

شما بد نیستی زیادی خوبی منم خوبی میکردم میدیم ع چرا اینجوری شد بعد فهمیدم ی سری از ادما تا بدی نکنی ثدر خوب بودنو نمیدونن خوبی بیش از حد همین میشه مثل منک الان تنهاترینم

اگر این حرفهای که میزنم،درست بود،بگید،که بقیشو بگم،و اگر غلط بود،بگید که حداقل عذرخواهی کنم و تمومش ...

سو استفاده درسی میکنن 

احترام تو خونه ام بابام خیلی دوستم داره 

ولی خب بقیش درست  بود

شما بد نیستی زیادی خوبی منم خوبی میکردم میدیم ع چرا اینجوری شد بعد فهمیدم ی سری از ادما تا بدی نکنی ...

پارسال چون نفر اول کلاس بودم فکر میکردم به خاطر اینکه درسم  خوبه کسی باهام دوست نمیشه اما امسال  فهمیدم که نه واقعا ربطی نداش ...

چون هم کلاس نهم یه دونه دوستم  نداشتم هم کلاس هشتم 

فقط همیشه خودمو به زور جا میکردم اخرشم احساس اضافی بودن می کردم 

سو استفاده درسی میکنن احترام تو خونه ام بابام خیلی دوستم داره ولی خب بقیش درست بود

دوست داشتن با بها دادن فرق داره،الان یه دختر خانمی هست،باباش دوسش داره اما نظرشو و خواسته هاشو بها نمیده و....

شما انسانی هستید که بشدت اعتماد بنفستون پایینه،توی زندگی آیندتم شوهرت و خانواده شوهر همین بلا رو سرتون میارن،

تیپتون ظاهرا با بقیه مقداری فرق داره,و یا رفتارتون توی بعضی از امور با بقیه متفاوته و خاصه(لطفاً اینو حتما بهم بگو که درسته یا غلطه) 

پارسال چون نفر اول کلاس بودم فکر میکردم به خاطر اینکه درسم خوبه کسی باهام دوست نمیشه اما امسال فهم ...

منم همیشه تو مدرسه خیلی تنها بودم نمیدونم چرا اصلا کسی باهام دوست نمیشد  ینی براشون از جون مایه میزاشتم  اما خب دستم نمک نداشت الانم همینم دوستو رفبقی ندارم اخرشم متوجه نشدم ایراد کار کجا بوده چرا اینجورین از ی خانمی ک تو کار حذب عشق بود پرسیدم گفت شما چون خودتو دوس نداری بقیه هم ازتون حس خوبی نمیگیرن☹️