2777
2789
عنوان

من نی نی میخوام 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 27 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلاممیشه وقتی اقدام کردی بهش فکر نکنی؟استرست بدتر باعث میشه کار خراب تر بشه و کورتیزول سیستم تولید ...

ممنون عزیزدلم  🙏🙏 

چقدر شما مهربونید ممنون که اینقدر کامل توضیح دادم 

واقعا 😍 خداروشکر عزیزم همسرم خیلی حساسه فکر کنید یه سردرد بگیره تا چکاب نده بیخیال نمیشه برای باردا ...

آره بابا خیالت راحت تازه من سنمم ۳۱ سال بود بعضی ها میگن سن بره بالا فلان میشه بهمان میشه 

پس نگران نباش قوی باش و ادامه بده ممکنه بخاطر اینهمه سال جلوگیری بوده بلاخره میشه

حتما گلم 

راستش از اقدام دوره ها بخای ۲۹ روزه الان شده ۲۵ روزه 

میگن این تغییرات خوبه 

شما الانم بری دکتر،بهت میگه ۱۲ تا ۱۴ ماه وقت داری اقدام کنی و اگر نشد بیا

پس تا حداقل یکسال با ارامش و بدون حساب کتاب اقدام کن

اصلا اسم اقدام هم نذار روش که گنده و ترسناک  و غیر معمولی بشه

اینطوری فکر کن که جلوگیری رو بردار و عاشقانه زندگی کنید

ثمره این عشق هم میبینید ایشالا.

بعد بعدا میشینی میگی این بچه ثمره عشق و شور فلان شبمونه

سعی کن خاطره خوش بسازی فقط

حاشاهُالله.   أن يأخذ منكِ شيئاً  ثُم يترككِ بلا عوض......من اسماعیل نیستم:)))) ،سایت smile رو قبول نکرد و من شدم فیکِ آدامسِ اسمایل 🦥

آره بابا خیالت راحت تازه من سنمم ۳۱ سال بود بعضی ها میگن سن بره بالا فلان میشه بهمان میشه

چقدر عالی عزیزم 

کاری به اقدام ندارم من همیشه الکی  استرس دارم 

نمیدونم چیکار کنم 

شما الانم بری دکتر،بهت میگه ۱۲ تا ۱۴ ماه وقت داری اقدام کنی و اگر نشد بیاپس تا حداقل یکسال با ارامش ...

ممنون گلم 

دکترم گفت تا یکسال طبیعیه 

یبار که اقدام میکنم تا آخر ماه تو فکرش بی بی بزنم 

اما از این ماه دیگه نمیخرم و بهش فکر نمیکنم 

حتما گلم راستش از اقدام دوره ها بخای ۲۹ روزه الان شده ۲۵ روزه میگن این تغییرات خوبه

من یسالو نیم اقدام بودم.... ماه های اول کلا پربودیم ریخت بهم، هر دوهفته میشدم.. ماهی دوبار،، بعد ۵ماه شدم،  اونم سقط شد... بعدسقط مرتب شد دوباره... و ماهی ک عقب انداختم، ماه بعد شد.. منم۷سال حلوگیری داشتم.. دکتر بم گفت اینهمه مدت جلوگیری معلومه ک یکم زمان میبره حاملگی... ببین اگ عاشق بچه ای فقط استرس جلوشو میگیره

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

من یسالو نیم اقدام بودم.... ماه های اول کلا پربودیم ریخت بهم، هر دوهفته میشدم.. ماهی دوبار،، بعد ۵ما ...

خداروشکر عزیزم 

دیگه اصلا نمیخوام بهش فکر کنم 

برام دعا کن گلم ❤️

خداروشکر عزیزم دیگه اصلا نمیخوام بهش فکر کنم برام دعا کن گلم ❤️

دعا بکنم، ولی استرس داشته باشی چ فایده؟؟؟؟؟  ی قدم بردار،، دعاتم مستجاب میشه... اون ی قدمم کنترل استرس.. ببین کتاب بخون، باشگاه، کافی شاپ، پیاده روی.... 

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆