2777
2789
عنوان

من نی نی میخوام 🥺

180 بازدید | 27 پست

سلام دوستانم امیدوارم عالی باشید 🙏 

نزدیک ۶ ساله ازدواج کردم 

همسرم چون تو بچگی خیلی اذیت شد و چون خانوادش سر به هوا بودن برای همین بهم گفت نمیذارم سختی های منو بچه هام بکشن و تا خیالم از آیندش مشخص نشه بچه نمیاریم 

خداروشکر الان موقشه بچه بیاریم ولی از عید اقدامم نشده 

چکاب کامل دادم مشکلی نبود 

همش میگم نکنه بخاطر جلوگیری مشکلی پیش اومده 

اینقدر عاشق بچه ام که خدا میدونه 

دوتا از خواهرام و  بچه خواهرمم من بزرگ کردم 

دعا کنید 🙏 

همسرمم عاشق بچست ولی بهم میگه شد شد نشدم فدای سرت .. 

نزدیک دوسه ماهه هر ماه بویاییم قوی میشه کمرم درد میگیره سینه هام تیر میکشه ولی پریود میشم 🥺🥺

همسرت آزمایش داده؟

بنظرم زیاد بهش فکر نکن اگه هردو سالم هستین 

همین استرس مانع بارداری میشه

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همسرت آزمایش داده؟بنظرم زیاد بهش فکر نکن اگه هردو سالم هستین همین استرس مانع بارداری میشه

اره عزیزم ماه قبلم سونو و اسپرم داد نرمال بود 

فقط مشکلم استرس منه 

هرکاری میکنم نمیتونم کنترلش کنم

اره عزیزم ماه قبلم سونو و اسپرم داد نرمال بود فقط مشکلم استرس منه هرکاری میکنم نمیتونم کنترلش کنم

آره میدونم دست خود آدم نیست ولی اگه بیخیال تر باشی زودتر به نتیجه میرسی

ان شاءالله که بزودی باردار شی🥰

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

سلام

میشه وقتی اقدام کردی بهش فکر نکنی؟

استرست بدتر باعث میشه کار خراب تر بشه و کورتیزول  سیستم تولید مثل بدنت رو با مشکل مواجه میکنه

شما فقط جلوگیری رو بردار،دوره تربیت فرزند استادشجاعی رو از سایتش گوش بده یکسری اقدامات قبل لقاح فرزند داره خیلی موثره

برای ارامش بیشترت حتما ورزش سبک رو بذار تو برنامه ات،مثل یوگا و پیلاتس

و همراه اینا واقعا،واقعااا توکل کن به خدا و با هرکدوم از اهل بیت که انس داری بسپر دستشون

واقعا همون موقع که در ارامش کاملی و دست از حساب و کتاب ماهانه برداشتی،همون موقع باردار میشی به مدد دستای کوچک حضرت رقیه

حاشاهُالله.   أن يأخذ منكِ شيئاً  ثُم يترككِ بلا عوض......من اسماعیل نیستم:)))) ،سایت smile رو قبول نکرد و من شدم فیکِ آدامسِ اسمایل 🦥

شوهرت آزمایش داده؟؟من خودمم ۶ سال جلوگیری داشتم بعد از ۶ سال بعداز ۵ ماه حامله شدم نگران نبتش

واقعا 😍 

خداروشکر عزیزم 

همسرم خیلی حساسه فکر کنید یه سردرد بگیره تا چکاب نده بیخیال نمیشه برای بارداری دوتامون دوسه بار آزمایش دادیم 

گلم ماه قبلم همسرم اسپرم داد منم که قبل از اقدام همه چکابی دادم

پس نگران نباش قوی باش و ادامه بده ممکنه بخاطر اینهمه سال جلوگیری بوده بلاخره میشه

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻