2777
2789
عنوان

خانمای بیوه لطفا با پسر مجرد ازدواج نکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1660 بازدید | 122 پست
زن خرابه مرده خراب نیست؟مرده بیگناهه لابد!کسی ک به زنش خیانت می کنه پلک و معصومه ولی اون زنه خرابه ع ...

الان درمورد مرد حرفی نزدم؟! زدم؟! 

زن خراب و مرد خراب هردو گوهن و  از حیوون پست تر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگرم من یا همسرم خیانت کنم بیوه میشم بیوه بودن بد نیس بیوه خراب بودن حال بهم زنه

چی میگید بیوه به کسی میگن ک شوهرش فوت شده!

اونیی ک شما میگی بهش میگن مطلقه 😐

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
قانون جدیده؟؟ چقدر مرد ایران متحجرن بی دلیل نیست هنوز انقدر عقب افتاده است ایران!!

مسیحی هستم😑😑متحجر؟!

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

دلیل کار اون پسر چیه؟؟ تا زمانی زنایی مثه شما تو جامعه باشن مردسالاری از بین نخواهد رفت!!

من طرفدار حقوق مساوی زن و مردم

مرد خراب و زن خراب هردو آفت جامعه هستن

من خودم مخالف مردسالاری ام شما مفهوم تاپیکو بگیر

طلاق گناهه.

طلاق گناهه بعد به دنیا آورن بچه های معصوم و بدبخت کردنشون به علاوه بدبخت کردن دو تا انسان که با هم نمی سازن گناه نیست؟؟طلاق گناه نیست عزیزم طلاق خوب نیست ولی کسی از دل خوش طلاق نگرفته 

تو دین شما گناهه؟البته در اسلام هم بدترین حلال طلاق هست

طلاق کلا ممنوعه. مگه به خاطر خیانت جنسی. ازدواج با زن مطلقه یا مرد مطلقه که به دلیل خیانت جنسی از یه نفر جدا نشدن هم زنا میدونیم. 

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

طلاق گناهه بعد به دنیا آورن بچه های معصوم و بدبخت کردنشون به علاوه بدبخت کردن دو تا انسان که با هم ن ...

عزیزم من مسیحیم🙂

طلاق کلا ممنوعه. مگه به خاطر خیانت جنسی. ازدواج با زن مطلقه یا مرد مطلقه که به دلیل خیانت جنسی از یه ...

خب اگر خیانت جنسی نباشه که طلاق نمیگیرید 

پس مگر مطلقه ای هست که بدون این دلیل جدا شده باشه

عزیزم من مسیحیم🙂

خوب خیلی خوبه چه فرقی می کنه دینت چیه عزیزم از نظر انسانی زندگی کردن با اذیت شدن درست نیست فک کن پای بچه ام وسط باشه عاقبت بچه چی میشه؟؟من فک نمی کردم طلاق تو دین مسیحی گناه باشه ازت یاد گرفتم 😉

دایی من تو۴۰سالگی فوت شد بیست سال پیش  زنداییم ۳۷ سالش بود ۴تا بچه داشتن  اینقدر خواستگار داشت ازدواج نکرد بچه هاش رو بزرگ کرد الان ۵۷ سالشه بیاو ببین بچه هاش رو سرشون نگه میدارن  مادرشون رو از لحاظ مالی هم خیلی وضعشون  عالیه چون پسراش کار کزدن وپیشرفت کردن به نظرم بهترین کاروکرد حالا اگه ازدواج میکرد شاید به این آرامشی که الان داره نمیرسید