2777
2789
عنوان

دیشب باشوهرم دعوام شد بیاین

197 بازدید | 8 پست

گفتم که شوهرم میخواد دماغش راعمل کنه دیشب دوباره بحث صورتمدراپیش کشیدم گفتم 1تومن میخوام گفت ندارم گفتم چطور واسه خودت داری گفت دوست دارم بعدهم گفت من پول نمیدم برو خودت جمع کن درصورتی که پول توجیبی هم نمیده توقع داره حتمابرم گدایی جمع کنم منم بهش گفتم شکایتت راپیش خدامیکنم دیگه هم لازم نیست هیچی برام بخری کلی گریه کردم

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه.... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه شوهر تحفه ایخود شیفته ، از خود راضی، سادیسمیچند سالته؟ بچه داری ؟

30سالمه یه دختر8ساله دارم خیلی درحق دخترم ومن ظلم میکنه

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه.... 
30سالمه یه دختر8ساله دارم خیلی درحق دخترم ومن ظلم میکنه

کاش خودتو قوی کنی

کاری یاد بگیری شغلی در آمدی

کلا هم بی محلش کن تحقیرش کن تا بفهمه چه دردی داره ا

شرط می بندم از اون مردهایی که ننه باباش جای لنگه در هم حسابش نکردن توی سرش زدن ، الان که زور برس شده سر زن و بچه خالی می کنه

عقده ایه 

پیش اینجور آدمها هر چی مظلومتر باشی جری تر میشن بدتر رفتار می کنن

چند بار جلوش در بیایی خیط و خفیفش کنی، میشینه سر جاش

باید بترسه که از دستت میده وگرنه کلاهت پس معرکه است

و خدا برای من کافیست.....
کاش خودتو قوی کنیکاری یاد بگیری شغلی در آمدیکلا هم بی محلش کن تحقیرش کن تا بفهمه چه دردی داره اشرط م ...

سرکارنمیزاره برم خیلی محدودم میکنه 

سرکارنمیزاره برم خیلی محدودم میکنه

خب معلومه

نمیخاد رشد کنی که بتونه بزنه تو سرت

حتما لازم نیست سر کار اداری بری

هنری یاد بگیر استعدادی که داری دنبال کن

الان کلی شغل هست توی خونه برای خانمها از خیاطی و شمع سازی و کارهای دستی بگیر تا اداره صفحات مجازی و‌برنامه نویسی و ادمینی

یوتوب و آپارات هم دریای آموزش علم ه

کافیه جدی باشی ، واقعا و از ته دلت بخای که از زیر دست بودن نجات پیدا کنی

والا خیاط فعلی من یه دختر خانم ۲۸ـ۳۰ ساله است که از نوجوانی کار کرده الان هم خونه داره هم. ماشین هم یه کارگاه کوچولو در حد زیر پله

و خدا برای من کافیست.....

دخترت از آب و گل در اومده برو کار کن و چشمت ب دست شوهرت نباشه، نمیشه که پول نمیده  و  تو هم کار نکنی و پول نداشته باشی و همش محتاجش باشی، مربی مهدکودک بشو، تو داروخونه و یا ارایشگاه یا فروشگاه  با کنار دست یه خیاط کار کن و بعدش حرفه ای بشو

راهت فقط استقلال مالیه

خب معلومهنمیخاد رشد کنی که بتونه بزنه تو سرتحتما لازم نیست سر کار اداری بریهنری یاد بگیر استعدادی که ...

بعضیا واقعا جوهره ی کار رو دارن و پیشرفت میکنن بعضیام بلا نسبت استارتر دوست دارن فقط مصرف کننده باشن و برای استقلال مالیشون حاضر نیستن بجنگن یا زحمت بکشن و چیزی یاد بگیرن