2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 27607 بازدید | 1145 پست
عزیزان تو ماگ‌چی می خورید؟به جز دمنوش

من تو ماگ همه چی میخورم.یعنی خانوادگی کلا از ماگ استفاده میکنیم.برای دوغ چای قهوه اب همه چی کلا

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من تو ماگ همه چی میخورم.یعنی خانوادگی کلا از ماگ استفاده میکنیم.برای دوغ چای قهوه اب همه چی کلا

ما هم از وقتی یادم میاد لیوان شخصی داشتیم مال من قورباغه بود در داشت 

کلا از بدو تولد تو سیستم خونه ی مامانم داشتن ماگ تعبیه شده بود برای همین هم من هم خواهرا زمان خرید جهیزیه ماگ خریده بودیم هنوزم داریم من وقتی ازدواج کردم دیدم خانواده همسر ماگ ندارن اولین مناسبت برای همشون ماگ گرفتم حس میکردم کم و کسری بزرگی تو خونشونه🥴😵‍💫

ققنوس
موضوع صحبت فردا طبق لیست دختر آفتاب ✅️✅️✅️قابلمه ها وماهیتابه های خیلی کوچیک یا خیلی بزرگ که کمتر اس ...

جز سرویس قابلمه دو عدد قابلمه کته تک نفره داشتم که فقط برای کیک قابلمه ای دونفره و پنکیک استفاده میکردم ( نهایت ماهی سه چهار مرتبه)

ماه پیش میخواستم اندازه یک پیمانه برنج دم کنم و از یکی از این قابلمه ها استفاده کردم 

خیلی راضی بودم از ماه پیش تا حالا جزو پرکاربردترین ظروف پخت و پز خونه ی ما شدن 

ققنوس

سلام خانوما منم یه سالیه به تاپیک قبلی سرمیزدم و میخوندم.الان یه سوال دارم من چهار تا تشک مهمان دارم.دوتاش پشمه دوتا پنبه،تو این بیست سال که ازدواج کردم پشمی هارو یه بار دادم بیرون برام زدن اما الان پنبه ای رو باز کردم نمیدونم بدرد میخوره و ارزش داره بدم بیرون برام بزنن دوباره تشک بدوزم یا نه.یا بندازم بره دوتا پشمی بخرم.اینم بگم که من تو تاپیک مینی مالیستی به نظرم خیلیها به اسم مینی مالیست شدن اسراف میکنن و وسایل میخرن و رد میکنن.به نظر من یه مینی مالیست توی همه چیز باید سعی کنه اسراف نکنه.حداقلش اینه چیزی رو که لازم نداره بده به کسی که میدونه نیازش هست و مصرف میکنه.

بحث فلاسکه. یدونه فکرکنم یک ونیم لیتری فوما دارم حنسش عالیه وخوشدسته فقژ متاسفانه شیشه ش شکسته وگذاشتمش کنارتابراش شیشه بگیرم. یدونم دوقلو که اونم جنسش خوبه وفعلاتاتعمیر فلاسک قبلی ازش استفاده میکنیم بدیش اینه راحت نیستم باهاش. چون بچم کوچیکه توی ماشین بغلم میخوابه نمیشه خم شم ودکمشوفشاربدم. یدونه هم نیم لیتری دارم یکماه ویش اینترنتی خریدم برای بعصی مواقع که متاسفانه اب روسریع سرد میکنه

لطفالایک نکنین. 

ماگ هم یدونه مال خودمه قبلااستفاده میکردم ولی مدتیه گذاشتمش کنار ویدونم هدیه خواهرم بوده گذاشتیمش توی ماشین. قصد دارم مال خودمم بزارم توی ماشین که هرسری جایی میریم لیوان بالاوپایین نکنم. 

لطفالایک نکنین. 

قابلمه هم یه سرویس سرامیک دارم که مدتی جلوی دست بود ودیدم دارن کهنه میشن گذاشتمشون کناربرای مهمون. یه دست کاسیو دارم وکارمو راه میندازن. یه سرویس تفلونم داشتم که فروختمشون فقط  قابلمه سایزبزرگش وماهیتابشوگذاشتم. ماهیتابش جلوی دستمه ودایم استفاده میشه وقابلمش هم برای مهمون. دوتاقابلمه سایز بزرگ دارم برای مهمونی هاونذری ها. دوتاماهیتابه تکی  کوچولوهم جلوی دستی. یدونم قابلمه مسی که بزودی خروجی میشه

لطفالایک نکنین. 

سلام شبتون بخیر؛

چقدر تاپیک جذاب تر شده. 

صحبت ماگ و فلاسک شد، یه نگاهی انداختم به کابینتام؛ ☑️یه فلاسک ١لیتری دارم برای چای و آبجوش مسافرت و پیکنیکه. 

یه استیل دارم فکر کنم 2/5باشه برای تابستونا، تو مسافرت 24ساعت آبو یخ نگه میداره. 

یه تراول ماگ و فلاسک کوچیک دارم که محل کارم استفاده میکنم. 

3جفت ماگ داریم که دمنوش و گاهی نسکافه توش میخوریم(بجز یکیشون اون دوتای دیگه از جهیزیه م هست و اگه بشکنن دیگه جایگزین نمیشه). 

یه لیوان اوشن (بجای ماگ) خریدم برای محل کارم، چون اونجا فقط چای میخورم و حتما باید لیوانم شفاف باشه که هم بهم بچسبه هم زودتر چای سرد بشه. 

☑️دمکنی اصلا مورد استفاده م نبوده و نیست. 

☑️قابلمه سایز بزرگ یکی دارم و سالی یکبار برای نذری که دارم استفاده میکنم.

سایز کوچیکم وسیله ی خیلی کاربردی تو آشپزخونه ی ماست(زمانایی که همسرم ماموریتن توش انداره ی 1پیمانه برنج دم میکنم، بیشتر اوقاتم برای سرخ کردن سیب زمینی و.... چون روغن کمتری میبره استفاده میکنم) 

ماهی تابه سایز بزرگ هم گاهی اوقات که وقتم آزادتره  حجم زیادی کتلت یا بادمجون توش درست میکنم و کلی تو وقتم صرفه جویی میشه.