2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 28410 بازدید | 1165 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هی خواهر جان کافی بگم خاله اینو ببر تو آشپز خونه یا فلان کار کنمیگه وسواست باز گرفته 🫠🙃یکم دختر بز ...

یه احتمال دیگه هم هست شاید چون مادرشون همه کار ها رو انجام میده و اجازه ظهور و بروز نمیده دخترا هم کار نمیکنن اما اگه تنها باشن کار کنن

چون خودمم اینجوریم وقتی مامانم تو اشپزخونه کار میکنه اصلا سمتش نمیرم حس میکنم میرم تو دست و پاش و خوشش نمیاد 😂 ولی وقتی تنهام به قول داداشم تازه خلاقیتام گل میکنه

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

سلام. بچه ها گزارش های دیروزتون خوندم شماها خیلی خوب از چیزایی که استفاده نمیکنید دل میکنید....

خوب من دیروز یک کابینت مرتب کردم و چند ظرف پلاستیکی بلااستفاده که غذاهای اضافه رو میگذاشتم توی یخچال، دیگه گذاشتم کنار...

اما نمیدونم چرا کیف نمیکنم انگار باید یک چیز گنده ای بگذارم دور که جیگرم حال بیاد....😂

❌❌❌❌ موضوع  ماگ و فلاسک

یدونه ماگ دارم که سال ها پیش از طرف مدرسه بهم هدیه داده بودن منم هم اهلش نیستم هم جنسش خوب بود توش برس و شونه گذاشتم

یدونه تراول ماگ هم برای داداشمه زمانی که میریم مسافرت و رانندگی میکنه توش چای میخوره

و اما فلاسک سه تا داریم هر سه تا رو تو مسافرت ها و تو پیک نیک هم دوتاشون و استفاده میکنیم(خانوادم معتاد چای هستن 😅) بعضی وقتا هم بابام یدونه رو با خودش میبره سرکار

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

پسر بزرگ من خیلی ماگ داشت 

همشون به مرور زمان شکست یا لب پر شد من گذاشتم خروجی 

الان یه ماگ داره پیش خودشه یعنی تو خونه نیست 

پسر دومی و همسرم ماگ دوست ندارن 

سومی دوتا داشت، به مرور زمان شکست دیگه هم نگفته بگیرید

خودم یه ماگ هدیه گرفتم چون کلا با ماگ چیزی نمیخورم، اونو گذاشتم تو کمد و خودکار و لاک غلط گیر و مداد و پاکن و تراش خودمو گذاشتم توش 

❌لایک❌

قبلا ۵تا ماگ داشتیم،که چندماهه ۳تاشو گذاشتم خروجی و دوتا مونده

تو یکیش قاشق چنگال دم دستیمونو گذاشتم

فلاکس هم دوتا داریم یکی برای جهازمه و یکی کوچیکتر هم همسرم گرفته برای سرکار،برای پیک نیک و مسافرتم بیشتر همینو میبریم

اینجوری که بنده خدا صبح تا شب فقط باید لیوان بشورن

فک کن خسته از سرکار بیای

بعد ببینی روی کابینتهاو اُپن پر از ظرف کثیف

تو سینکها و روی گاز 😑یچیزی میگم یه چیزی میشنوی

بچه ها از مدرسه که میان همینجور لباسها زیر خونه 

کتاب و کیف و ...همه شلخته وار 

انگار از جنگ اومدن😅

لباسهایی که شب تا صبح تنشون بوده رو که در اوردن زیر خونه انداختن 

بعد لباس مدرسه شون جدا انداخته هس

و لباس جدید میرن تن میکنن

بدتر از اون هرروز لباسها تو ماشین شسته میشن پهن کن و خشک شدن جمع کن اتو کن 

کلا خدا شفا بده

فکرشم که کردم دلم سوخت برخواهرم که خودش اینجور خواسته

دستپخت هیچکسی غیر مادرشونم نمیخوان

مادرشون الحق که بسیار خوشمزه درست میکنه

😋

بمب ترکیده خونه طفلی همش

مثبت اندیش😇

سلام. بچه ها گزارش های دیروزتون خوندم شماها خیلی خوب از چیزایی که استفاده نمیکنید دل میکنید....خوب م ...

اتفاقا وسایل کوچولو خیلی بیشتر انباشتگی ایجاد میکنن. کمالگرا نباش و پرقدرت ادامه بده❤️

سخت تر از همه همیشه رژیمم داره 🤭🤌

کلا اعصاب نمیمونه خدا بهش صبر داده 

روز درمیون باید خونه اش جارو بشه

انشالله یه روز بفکر منیمالی و راحت زندگی کردن باشه 

مثبت اندیش😇

❌❌❌❌ موضوع ماگ و فلاسکیدونه ماگ دارم که سال ها پیش از طرف مدرسه بهم هدیه داده بودن منم هم اهلش نیست ...

من ماگ و فلاسک داشتم هدیه دادم 

الان یه قمقمه داریم ۲۴ ساعت برای همسرم که لیوان بر نداره و خودمم یه لیوان محک برای چای یه دونه برای آب 😅چند بارم استفاده میکنم 

مثبت اندیش😇

دلشون میشه من وقتی خواهرم عصبی راحت رو مخش میرم و میگم اینا رو رد کنرد میکنعکل وسایل که ۲۵سال پیش خر ...

چون دوباره کارخودشون ومیکنن عزیزم به اون طبقات کارنداشته باش وفقط براخاطرخواهرت گاهی برو ی کمک سطحی کن وبرگرد وبیشتر باصحبت بزار مینیمال بشن 

وچ بسا کمک های زیادت داره اونارو بی خیال ترمیکنه