2777
2789
عنوان

چنتا از تاپیک هاتون واسه رد گم کنی و عدم شناساییه

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 40 پست
شاید اونا هم همین فکر رو راجع به تو بکنن😃😂

ن عزیزم اونا اینقد مشغله دارن این چیزا ب ذهنشون خطور نمیکنه منم از افسردگیمه میام اینجا خودمو نابود کنم

https://harfeto.timefriend.net/16597293448151

بابام الان رفت عمل دلم میخواست تاپیک بزنم که دعا کنن براش از همین شناسایی شدن لعنتی توسط فامیل ترسیدم

جرمت را نمیدانم... توام ندان... اینجا سلول دنجیست که عاشق میله هایش میشوی... به بند زمین خوش آمدی🍃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منظورم از فک و فامیل دقیقا آدمای مثل شما بود 😬🖐🏻خیلی ترسناکید

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐من متوجه نشدم مهندس زنداداشم متوجه شد بهم گفت دیگ وقتی طرف تابلو همه چیشو میریزه وسط سایت فامیلم گاو نیستن نفهممم

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
والامنم هیچکیو ندارم نگی بهتره تا بخای تاپیک رد گم کنی بزنیدو روز دیگ ک یکی از کاربرای بیشعور اینجا ...

هوووو انقد پیش اومده 

رفتن تاپیکمو خوندن بعد ازش یه نقطه ضعف در آوردن و کوبیدن تو صورتم .

اما خب مهم نیست

اینجا گفتنش خیلی بهتر از اینه ک با نزدیکان و اقوام درد و دل کنی و دو روز دیگه ببینی مشکلتون تموم اقوام میدونن

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣
😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐من متوجه نشدم مهندس زنداداشم متوجه شد بهم گفت دیگ وقتی طرف تابلو همه چیشو میری ...

آفرین . ب نکته خوبی اشاره کردید 

دقیقا منظورم اتفاقیه ک بین شما و زن داداشت افتاده 

زن داداش ب شما گفته 

قطعا ب چندتای دیگه هم گفته 

شما باز اومدی اینجا میگی 

اون چنتای دیگه هم زحمت بقیه اقوامو میکشم و ب همه میگن 

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣
آفرین . ب نکته خوبی اشاره کردید دقیقا منظورم اتفاقیه ک بین شما و زن داداشت افتاده زن داداش ب شما گفت ...

شما این وسط بشین تحلیل کن مهم نیست🤣

ولی مااونقد بیکار نیستیم چرندیات فامیل و بیشتر نشر بدیم

اون اگ بمن گفت چون راحته بامن بله 

دیگ وقتی کسی با جزئیات زندگیشو پهن فضای مجازی میکنه نبایدم ازاین چیزا بترسه ب هرحال ممکنه پیش بیاد و کسی ببینه همه نمیتونن چشاشونو ببندن!

یکیم مثل من هراسیی نداشتم اکانت قبلیم راجع ب افتخارات زنداداشم تاپیگ زدم اگه خودش یاکسیم خونده باشه مهم نیست چون اصلا ترسی ندارم

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻