2777
2789
عنوان

چنتا از تاپیک هاتون واسه رد گم کنی و عدم شناساییه

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😕وا مگ مجبوری زندگیتو اینجا بریزی رو دایره 

انرژی منفیت رو برام ریپلای نکن لطفاااا،مرسی😘              👧 عاشق کتاب خوندن📖،موسیقی گوش کردن🎧و عکاسیم📸///💖🌱خدایا بخاطر همه چی شکرت

من مطمئنم هیچکدوم از اطرافیانم اونقدی بیکارو اسکل نیستن ک اکانت نی نی سایت داشته باشن پس برام مهم نی ...

شاید اونا هم همین فکر رو راجع به تو بکنن😃😂

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

😕وا مگ مجبوری زندگیتو اینجا بریزی رو دایره

گاهی آدم هیچ کیو نداره واسه بعضی درد و دل ها .

مجبوره اینجا بگه

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣

دختردایی من ازاینکارا زیاد کرد از این تاپیکا زیادداشت اما باز لورفت زیادزور نزن 😐😂😂بخوای لوبری میری

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
دختردایی من ازاینکارا زیاد کرد از این تاپیکا زیادداشت اما باز لورفت زیادزور نزن 😐😂😂بخوای لوبری می ...

منظورم از فک و فامیل دقیقا آدمای مثل شما بود 😬🖐🏻خیلی ترسناکید

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣
گاهی آدم هیچ کیو نداره واسه بعضی درد و دل ها .مجبوره اینجا بگه

والامنم هیچکیو ندارم 

نگی بهتره تا بخای تاپیک رد گم کنی بزنی

دو روز دیگ ک یکی از کاربرای بیشعور اینجا یکی از تاپیکاتو تو یه بحث کوبید تو صورتت میفهمی چی میگم

انرژی منفیت رو برام ریپلای نکن لطفاااا،مرسی😘              👧 عاشق کتاب خوندن📖،موسیقی گوش کردن🎧و عکاسیم📸///💖🌱خدایا بخاطر همه چی شکرت