2777
2789
عنوان

خدایا یکی از بدترین عذاب ها چشم انتظاریه

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 105 پست
اره کسی که میخواد این کارو کنه نباید احساسی تصمیم بگیره. به آینده فکرکنه آیا میتونه مثل بچه‌ی بیولوژ ...

خیلی ها هستن این طفل معصوم هارو به سرپرستی میگیرن و بعدها اینا به خاطر اومدن بچه دوم و سوم و یا احساس تبعیض و یا نگاه اون بچه ها آسیب های روحی زیادی میبینن 

خیلی خیلی مراقبت میخواد که حتی لحظه ای توی دلت تفاوت قائل نشی که به نظرم این کار تقریبا محاله 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سنتی هم رفتید؟

یکسال سنتی رفتیم 

همینجوری فقط پول و عمرمون رفت 

الانم همسرم داروهای گیاهی استفاده میکنه دیگه توکل بخدا چیزی به ذهنمون نمیرسه دیگه 

ای که دستت میرسد کاری بکن...
یکسال سنتی رفتیم همینجوری فقط پول و عمرمون رفت الانم همسرم داروهای گیاهی استفاده میکنه دیگه توکل بخد ...

کجا ساکن هستید؟ کرج وتهران یک سنتی هست من راضی هستم ازش

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
شماره دستیارشون میدم، بهش تو ایتا پیام بدید شاید بدون اینکه بیایید تا اینجا کارتون راه بندازن،

ممنون عزیزم 

اخه در این مورد هم میتونن کاری بکنن؟

ای که دستت میرسد کاری بکن...
ممنون عزیزم اخه در این مورد هم میتونن کاری بکنن؟

+989197151987 آقای کشاورز، دستیار آقای دکتر سرابی

دکتر سرابی دکترای تغذیه دارن، طب سنتی تو کره خوندن، پزشک عمومی هم هستن

برای خیلی بیماری ها خودم ودوستانم نتیجه دیدن، الانم دختر دایی ام دارن میرن پیششون

بازم با خودتون 

پیام بدید یازنگ بزنید،بگید میخوام باخود آقای سرابی صحبت کنم، راهم دوره و...شاید کمک کردن

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود