2777
2789
عنوان

شوهر من دوران آشنایی به من خیلی دروغا گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 25 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از این حرصی که موقع نوشتن پیامت مشخصه داشتی و انقد دوس داشتی منو بکوبونی!

حرص برای ادمی ک نمیشناسم؟ 😐ن عزیزم اشتباه متوجه شدی 

چون تیپیکال اکثر دخترای مثل شما اینه برام خنده دار بود فقط همین

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻

دروغ میگن چون اکثر دخترای ایرانی ، دهن بین ، پرتوقع شدن ، حقیقتو بهشون میگی درکت نمیکنن ، و همون اول ردت میکنن ، 

به جای اینکه به ظرفیت وجودیت نگاه کنن ، در دورهمی های کارشناسی آرایشگاه زنانه ، که مشاوره میگیرند شانسی نخواهی داشت

اصلش همینه

اخه منم یکیو میخوام در شرایط شماست

خیلیم دوسش دارم

ولی حقوق یک ماهو باید بدم باهاش برم ساندویچی

چی کارکنم بابام پول نداره

اون باباش برج داره

مث شما نشه ی وقت

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
اخه منم یکیو میخوام در شرایط شماستخیلیم دوسش دارمولی حقوق یک ماهو باید بدم باهاش برم ساندویچیچی کارک ...

میشه اتفاقا.. بعد که چندماه بگذره حس میکنه سرش کلاه گذاشتی

میشه اتفاقا.. بعد که چندماه بگذره حس میکنه سرش کلاه گذاشتی

میدونه همه چیمو

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
قشنگ مشخصه بخاطر پولت بهت دروغ گفته ایکاش حواستو جمع میکردی اگه میتونی راهتو جدا کن چون بازم بخاطر پ ...

بخدا هیشکی نمیفهمه من چی میگم. میگن داری پز میدی. پدر من خونه داده ما داخلش زندگی کنیم. جهاز داده. شوهر منم با چمدون لباساش اومد سرزندگی. ماشینش هم گذاشته خونه مادرش، ماشین منو سوار میشه خط رو ماشینش نیوفته. نصف خرج زندگی رو هم که خودم دارم میدم

بخدا هیشکی نمیفهمه من چی میگم. میگن داری پز میدی. پدر من خونه داده ما داخلش زندگی کنیم. جهاز داده. ش ...

وای خدایا😕 رسما داره سو استفاده میکنه ایکاش از اول تاپیکت میگفتی دیگه اینطوری قضاوت نمیکردن عزیزم یا باید راهتو جدا کنی یا تمام چیزایی که بهش دادی ازش بگیر خودش خونه و ماشین تهیه کنه  

پس بخاطر همین چیزا باهات خوب رفتار میکنه🤨مفت زندگی کنه

باور کن علاقه ایم در کار نیست فقط پول😒