2777
2789
عنوان

ازدواج بر خلاف نظر خانواده

| مشاهده متن کامل بحث + 891 بازدید | 121 پست
ببینید فامیل خوبم داریما شاید این وسط حرفا و نظرات دوستان تصمیم گیری برای شما سخت بشه ولی این جور مو ...

عقل قلب و وجدانم داره فریاد میزنه که دختر غریبه برای زندگی قطعا بهتر از فامیله.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بحث غریبه نیست هر کیو ادم خودش تنها و با مخالفت خانواده انتخاب کنه باید بسوزه و بسازه و به ظاهر بخند ...

فرمودین هر کیو؟! خیلی وقتا احترام گذاشتن به نظر خانواده در این مورد خاص بمعنای نابودی آینده ی خود آدمه.

اطرافم زیاد دیدم که میگم.

از کجا معلوم که اگر با دوست برادرتون ازدواج میکردیم ، خوشبخت تر از الآن نبودین؟!این افکار ماست که زن ...

آخه من خونواده خوبی دارم وقتی میرم تو فامیل یا آشنا میگن این دختر فلانیه و همه دوسم دارن و با هم خوشو بِش میکنیم اما برای ی غریبه چه فرقی میکرد که من از ی خونواده بد باشم یا از ی خونواده نجیب 

فقط میگفتن این زن فلانیه که  غریبه هست

هرجای زندگیتون خدا رو کنار زدین ،شیطان جاشو پر میکنه  ،وقتی با کسی بحثت شد فک کن ببین کجای کار مقصر بودی ،شاید ی جایی ی حرفهایی زدی که نباید میزدی،شایدم رفتاری کردی که نباید میکردی ،شاید ی جایی کم گذاشتی ،شایدم ی جایی زیادروی کردی ،شایدم ی جایی نباید حریمو میشکوندی حریمو شکوندی،من معتقدم از ماست که بر ماست .سعی کنید تا اونجایی که میتونید در مورد مسایل خصوصی زندگی دیگران از کسی سوال نپرسید ،و هرچه درمورد دیگران کمتر بدانید بیشتر حریم را رعایت کردین در نتیجه آرامش بیشتری خواهید داشت. این رفتار شماست که تعیین میکنه دیگران چگونه با شما برخورد کننداگه بخوای از رفتار و گفتار اطرافیانت ایراد بگیری ی موقع میبینی هیشکی دُورُ وَرِت نیست و تو تنهای تنهایی اون موقع متوجه میشی برای داشتن زندگی شاد باید گاهی اوقات خودتو به خریّت بزنی. درسته زندگی همش شیرین نیست ،ولی همش هم تلخ نیست . وقتی میخوای با یکی صحبت کنی ببین از چی و یا کی بدش میاد ،اصلا راجع به اونها صحبت نکن ،و یا در مورد مشکلات زندگیشون و یا وقایع تلخی که ازشون شنیدی نپرس مثل طلاق، اختلاف خانوادگی ،مشکلات شغلی و... ،اگه دوس داشته باشن بدونی خودشون برات توضیح میدن اما اگه دوس نداشته باشن سوال هم بپرسی طفره میرن یا اگه هم بگن بعدش ازت متنفر میشن ،پس بهتره اصلا نپرسی😉
یکی دیدم به جوان میگفت جاهل چون نمیفهمه و قبول هم نمیکنه که نمیفهمه

متوجه منظورتون ازین حرفاتون هستم. مطمئن باشید ، جاهل کسیه که بخاطر شکست هاش در زندگی از ناحیه ی فقط یک آدم . 

تمااااام انسان ها رو پای میز محاکمه و چوبه ی دار میکشونه‌

پس لطفاً در نگرش و طرز فکرتون تجدید نظر کنید.

عقل قلب و وجدانم داره فریاد میزنه که دختر غریبه برای زندگی قطعا بهتر از فامیله.

فقط اینو از من داشته باشید هررررررر انسانی می تونه ظاهر خوب و باطن بد داشته باشه با یه دونه باطن خوب در قلبتونو به روش باز نکنین عقلانی تصمیم بگیرید با عقل عاشق شید نه با قلب و اینکه شبیه ب خودتون رو پیدا کنین من الان نماز نمی خونم همسرمم نمی خونه من ماهواره نگا نمیکنم همسرمم دوست نداره نگا نمیکنه و ... شبیه ب خودتون،،، نگی این موضوع عب نداره اینجوری تفکر داشتن و از روی عقل و منطق دو دو تا کردن موفق میشید ی انتخاب درستی داشته باشید

آخه من خونواده خوبی دارم وقتی میرم تو فامیل یا آشنا میگن این دختر فلانیه و همه دوسم دارن و با هم خوش ...

بازم میگم . این افکار ماست که زندگیمون و میسازه.

در واقع شما با این حرفتون‌ احترام و خوشی خودتون رو در گرو داشتن صرفا خانواده و اطرافیانتون میدونید و نه وجود و محبوبیت خود و همسرتون.

بله دیگه من گفتم ما خونواده خوبی داشتیم و همه اسم و رسم دار و تحصیل کرده و پولدار که من فقط شوهرم مع ...

خانواده خوب خیلی خوبه و وقتی کسی از اطرافیان مورد مناسبی هست ارجح تر هست نسبت به بقیه. ولی باز هم بستگی به خانواده خود فرد داره که ارتباط نزدیک دارن قومی هستن و اینا که خانواده توشون مهمه و بیشتر با خانواده طرف ازدواج میکنی تا خودش. ولی مثلا تو خانواده ما همه دوری و دوستین و هیچ کسی حتی پدر و مادر تو زندگی بچشون دخالت نمیکنن. تو خانواده ما شما مطلقا با خود فرد ازدواج میکنی نه خانواده‌اش. 

هر دوی این دیدگاه باید بیان بشه که این اقا ببینه خانواده خودش چطور هست و تصمیم درست بگیره.

خانواده خوب خیلی خوبه و وقتی کسی از اطرافیان مورد مناسبی هست ارجح تر هست نسبت به بقیه. ولی باز هم بس ...

کاملا درسته

هرجای زندگیتون خدا رو کنار زدین ،شیطان جاشو پر میکنه  ،وقتی با کسی بحثت شد فک کن ببین کجای کار مقصر بودی ،شاید ی جایی ی حرفهایی زدی که نباید میزدی،شایدم رفتاری کردی که نباید میکردی ،شاید ی جایی کم گذاشتی ،شایدم ی جایی زیادروی کردی ،شایدم ی جایی نباید حریمو میشکوندی حریمو شکوندی،من معتقدم از ماست که بر ماست .سعی کنید تا اونجایی که میتونید در مورد مسایل خصوصی زندگی دیگران از کسی سوال نپرسید ،و هرچه درمورد دیگران کمتر بدانید بیشتر حریم را رعایت کردین در نتیجه آرامش بیشتری خواهید داشت. این رفتار شماست که تعیین میکنه دیگران چگونه با شما برخورد کننداگه بخوای از رفتار و گفتار اطرافیانت ایراد بگیری ی موقع میبینی هیشکی دُورُ وَرِت نیست و تو تنهای تنهایی اون موقع متوجه میشی برای داشتن زندگی شاد باید گاهی اوقات خودتو به خریّت بزنی. درسته زندگی همش شیرین نیست ،ولی همش هم تلخ نیست . وقتی میخوای با یکی صحبت کنی ببین از چی و یا کی بدش میاد ،اصلا راجع به اونها صحبت نکن ،و یا در مورد مشکلات زندگیشون و یا وقایع تلخی که ازشون شنیدی نپرس مثل طلاق، اختلاف خانوادگی ،مشکلات شغلی و... ،اگه دوس داشته باشن بدونی خودشون برات توضیح میدن اما اگه دوس نداشته باشن سوال هم بپرسی طفره میرن یا اگه هم بگن بعدش ازت متنفر میشن ،پس بهتره اصلا نپرسی😉