2777
2789
عنوان

ازدواج بر خلاف نظر خانواده

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 121 پست
این چ استدلالیه ، مهم ذات یک انسانه حتی اگر غریبه باشه

ما هم وقتی جووون بودیم و میخواستیم بریم خواستگاری غریبه ها همین حرفها رو میزدیم 

هرجای زندگیتون خدا رو کنار زدین ،شیطان جاشو پر میکنه  ،وقتی با کسی بحثت شد فک کن ببین کجای کار مقصر بودی ،شاید ی جایی ی حرفهایی زدی که نباید میزدی،شایدم رفتاری کردی که نباید میکردی ،شاید ی جایی کم گذاشتی ،شایدم ی جایی زیادروی کردی ،شایدم ی جایی نباید حریمو میشکوندی حریمو شکوندی،من معتقدم از ماست که بر ماست .سعی کنید تا اونجایی که میتونید در مورد مسایل خصوصی زندگی دیگران از کسی سوال نپرسید ،و هرچه درمورد دیگران کمتر بدانید بیشتر حریم را رعایت کردین در نتیجه آرامش بیشتری خواهید داشت. این رفتار شماست که تعیین میکنه دیگران چگونه با شما برخورد کننداگه بخوای از رفتار و گفتار اطرافیانت ایراد بگیری ی موقع میبینی هیشکی دُورُ وَرِت نیست و تو تنهای تنهایی اون موقع متوجه میشی برای داشتن زندگی شاد باید گاهی اوقات خودتو به خریّت بزنی. درسته زندگی همش شیرین نیست ،ولی همش هم تلخ نیست . وقتی میخوای با یکی صحبت کنی ببین از چی و یا کی بدش میاد ،اصلا راجع به اونها صحبت نکن ،و یا در مورد مشکلات زندگیشون و یا وقایع تلخی که ازشون شنیدی نپرس مثل طلاق، اختلاف خانوادگی ،مشکلات شغلی و... ،اگه دوس داشته باشن بدونی خودشون برات توضیح میدن اما اگه دوس نداشته باشن سوال هم بپرسی طفره میرن یا اگه هم بگن بعدش ازت متنفر میشن ،پس بهتره اصلا نپرسی😉
با غریبه باید بسوزی و بسازی چون نمیتونی بگی طلاق آخه تا تَقی به توقی میخوره میگن خودت کردی باید بسوز ...

بحث غریبه نیست هر کیو ادم خودش تنها و با مخالفت خانواده انتخاب کنه باید بسوزه و بسازه و به ظاهر بخنده تازه اکثر خانواده ها مراعات هم نمیکنن و انواع اقسام دعواها رو هم درست میکنن چون کینه گوش نکردن حرف بچشونو دارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله خیلی با منطق باهاش حرف زدیم سنش کم بود پاشو کرد توی کفش گوش نداد... مادرمم گفت بزار بره سرش به س ...

عاشق خانواده هایی هستم ک اینجوری رفتار میکنن درود ب مادتون ک تو اون شرایط این حرفو زد چون این حرف واقعا ب جا و درست بود در عین منطق بودن

عاشق خانواده هایی هستم ک اینجوری رفتار میکنن درود ب مادتون ک تو اون شرایط این حرفو زد چون این حرف وا ...

بله دقیفاا.. ممنون🙏🏻

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
پس پسر خوب اگر مادرت میگه خودی دل به دلش بده من خودم از کسایی هستم که شوهرم انتخاب کرد و خانوادش گفت ...

دختر خوب . تأیید حرف شما جهت احترام دال بر تأیید حرف مادر و اطرافیانم نیست. من دقیقا معتقد بر اینم که وصلت با دختر غریبه بهتر از وصلت با فامیل هست.. 

شما خودت به فرض اینکه با ی مرد غریبه ازدواج میکردی . این رفتار ها رو بروز می‌دادی ؟!شما بنظرم زیاد خ ...

من عاشق دوست برادرم شدم که غریبه بود و مهندس شرکت نفت اونم منو میخواست و قرار بود بیاد خواستگاریم 

ولی با ی قوم ازدواج کردم که معلم بود 

خودتون میدونید حقوق معلمی خیلی کمه 

درسته خیلی فقر گشیدم اما اگه با اون غریبه ازدواج میکردم تو این سن پشیمون میشدم 

خوبم نیست از خودم تعریف کنم ولی من اون زمان دختر اسم و رسم دار فامیل بودم 

حداقلش اینه که منو شوهرم تو تمام عروسی ها و مراسمات فامیل کنار هم هستیم و شرکت میکنیم 

هرجای زندگیتون خدا رو کنار زدین ،شیطان جاشو پر میکنه  ،وقتی با کسی بحثت شد فک کن ببین کجای کار مقصر بودی ،شاید ی جایی ی حرفهایی زدی که نباید میزدی،شایدم رفتاری کردی که نباید میکردی ،شاید ی جایی کم گذاشتی ،شایدم ی جایی زیادروی کردی ،شایدم ی جایی نباید حریمو میشکوندی حریمو شکوندی،من معتقدم از ماست که بر ماست .سعی کنید تا اونجایی که میتونید در مورد مسایل خصوصی زندگی دیگران از کسی سوال نپرسید ،و هرچه درمورد دیگران کمتر بدانید بیشتر حریم را رعایت کردین در نتیجه آرامش بیشتری خواهید داشت. این رفتار شماست که تعیین میکنه دیگران چگونه با شما برخورد کننداگه بخوای از رفتار و گفتار اطرافیانت ایراد بگیری ی موقع میبینی هیشکی دُورُ وَرِت نیست و تو تنهای تنهایی اون موقع متوجه میشی برای داشتن زندگی شاد باید گاهی اوقات خودتو به خریّت بزنی. درسته زندگی همش شیرین نیست ،ولی همش هم تلخ نیست . وقتی میخوای با یکی صحبت کنی ببین از چی و یا کی بدش میاد ،اصلا راجع به اونها صحبت نکن ،و یا در مورد مشکلات زندگیشون و یا وقایع تلخی که ازشون شنیدی نپرس مثل طلاق، اختلاف خانوادگی ،مشکلات شغلی و... ،اگه دوس داشته باشن بدونی خودشون برات توضیح میدن اما اگه دوس نداشته باشن سوال هم بپرسی طفره میرن یا اگه هم بگن بعدش ازت متنفر میشن ،پس بهتره اصلا نپرسی😉
متأسفم عزیزم. قصد نداشتم با حرفام نمک رو زخمت بپاشم.

عزیزم من ۲۴ساعته تو شکنجه هستم یساعت بگو راحت باشم بدون ترس بدون غم بدون ناراحتی تو این ده سال یبار نخندیدم خیلی بد کردم هم به خودم هم خانوادم دام برا اوناهم میسوزه باانتخابم 

فقط خدا به دادم برسه هیچکس اندازه من تو این دنیا بعد ازدواجش زجر نکشیده 

عزیزم کاری به کجایی بودن نداره من تمام موهای سرم سفید شده اطرافیانم خیلی هاشون تو دادگاه خونواده و م ...

خانوم شما میگی قوم و این مشخصاً برمیگرده به منطقه خودتون چون مثلاً ما اصلا قوم و قبیله و حتی فامیل بزرگ هم نداریم که اونجوری که میگید دل بسوزونه و از خودمون حساب بشه. من الان بجز خاله هام و داییم با هیچ فامیل دیگه ای رفت و امد نداریم من حتی عمه هام رو هم سالی ماهی یکبار تو مراسمامون میبینم که اصلا به خواهر و برادر خودشون هم رحم ندارن و از غریبه بدار ضربه میزنن. حتی خاله هایی که ارتباط داریم هم هر کی یک شهره و در طول سال دو سه بار بیشتر نمیبینیم هم رو چنتاشون هم که اصلا ایران نیستن فقط با ویدیوکال در ارتباطیم. تو خانواده ما اصلا ادمی نیست که بخوای باهاش ازدواج بکنی همه یا فامیل دوریم که باهم مشکل داریم که دوریم یا خیلی نزدیک مثل خواهر برادر که نمیشه اصلا به ازدواج باهاشون فکر کرد. در نتیجه همه با غریبه وصلت کردن حتی مامان بزرگ بابابزرگ هامون هم غریبه بودن ما حتی با خارجی هام وصلت کردیم و هیچ مشکلی نبوده خداروشکر همه از زندگیشون راضین و یه مورد طلاق هم نداریم.