2777
2789
عنوان

ازدواج بر خلاف نظر خانواده

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 121 پست
دقیقاً. 👍🏻

والا اینجا هرکی خودش تجربه ازدواج فامیلی داشته وخب راضیه تایید میکنه وگرنه هیچوقت نشنیدم کسی از ازدواج فامیلی راضی باشه همه ناراضی بودن مجردموندن خیلی بهتراز وصلت بافامیله

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو فامیل از این جهت خوبه ک شما پدرو مادر و طایفشو میشناسی که چجور خانواده این

ولی غریبه اونقدری شناخت نداری 

ولی خوب خوبیه غریبه اینه

از جیک و پوک زندگیت و گذشتت  خبر نداره و اگر خدایی نکرده کار ب جدایی کشید دیگه همچی تمام میشه و هر کی میره دنبال زندگی خودش.ولی اگر فامیل باشه بعد جدایی بازهم مجبورن گهگداری همو ببینن ک سخته اینجوری

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
درسته.هر کس غیر از من . من مسلماً پشیمون نمیشمـ

هم خانواده ای داریم که اگر حرفشو گوش بدی موفق میشی هم خانواده ای رو داریم ک اگر گوش ندی موفق میشی اینو شما باید دو تا چهار تا کنی براساس معیارها و تصمیمات خودت

تو چقددددد خوبی . چقدددد منی . عصر عصر انتخابه.

درسته الان دیگه خودت انتخاب میکنی با کی باشی ولی بهتره همون شخص هم مورد پسند خانواده یاشه حتماً مخصوصاً اگه خانواده خودت زیاد تو زندگیت دخالت میکنن که بنظر همینطوره

بعدش چی . خوشبخت شدن دیگه.

همشون مث خر پشیمون شدن 

الانم نه راه پیش دارن نه راه پس 

حتی برادرشوهر خودم لیلی و مجنون بودن با اون غریبه گفتن اگه نزاشتین خودکشی میکنیم با ه. آهنگی برای هم گریه میکردن تا مردم واسطه شدن به خونواده ها گفتن آه این دو جوون  دامنتونو میگیره

بعد از ۱۲ سال ازدواج و ی بچه کوچک ماه پیش تو محضر سند طلاقشونو امضا کردن 

هرجای زندگیتون خدا رو کنار زدین ،شیطان جاشو پر میکنه  ،وقتی با کسی بحثت شد فک کن ببین کجای کار مقصر بودی ،شاید ی جایی ی حرفهایی زدی که نباید میزدی،شایدم رفتاری کردی که نباید میکردی ،شاید ی جایی کم گذاشتی ،شایدم ی جایی زیادروی کردی ،شایدم ی جایی نباید حریمو میشکوندی حریمو شکوندی،من معتقدم از ماست که بر ماست .سعی کنید تا اونجایی که میتونید در مورد مسایل خصوصی زندگی دیگران از کسی سوال نپرسید ،و هرچه درمورد دیگران کمتر بدانید بیشتر حریم را رعایت کردین در نتیجه آرامش بیشتری خواهید داشت. این رفتار شماست که تعیین میکنه دیگران چگونه با شما برخورد کننداگه بخوای از رفتار و گفتار اطرافیانت ایراد بگیری ی موقع میبینی هیشکی دُورُ وَرِت نیست و تو تنهای تنهایی اون موقع متوجه میشی برای داشتن زندگی شاد باید گاهی اوقات خودتو به خریّت بزنی. درسته زندگی همش شیرین نیست ،ولی همش هم تلخ نیست . وقتی میخوای با یکی صحبت کنی ببین از چی و یا کی بدش میاد ،اصلا راجع به اونها صحبت نکن ،و یا در مورد مشکلات زندگیشون و یا وقایع تلخی که ازشون شنیدی نپرس مثل طلاق، اختلاف خانوادگی ،مشکلات شغلی و... ،اگه دوس داشته باشن بدونی خودشون برات توضیح میدن اما اگه دوس نداشته باشن سوال هم بپرسی طفره میرن یا اگه هم بگن بعدش ازت متنفر میشن ،پس بهتره اصلا نپرسی😉
والا اینجا هرکی خودش تجربه ازدواج فامیلی داشته وخب راضیه تایید میکنه وگرنه هیچوقت نشنیدم کسی از ازدو ...

وااااااااییییییی. دقیقاً از دل و زبون من‌داری حرف میزنی. 

فامیل کیه دیگه. 

اینقدر خانواده های با اصالت اطرافممون هستند. اینقدر دخترای خوب تو مملکتمون زیادن.

فامیل عددی نیست.

تو فامیل از این جهت خوبه ک شما پدرو مادر و طایفشو میشناسی که چجور خانواده اینولی غریبه اونقدری شناخت ...

شناخت وقتی ببینی چه کلاهی به سرت رفته و راه پس و پیش نداری چه فایده داره.

شناخت از کینه توزی و نمی‌دونم دل سیاهی هاشون چه فایده

اونایی هم که تو ازدواج با غریبه که با مخالفت خانواده بوده و صورت گرفته  و شکست خورده بازم همون خانواده با سقه سیاه و دخالت باعث شکستشون شدن ، اینا تا زندگیو خراب نکنن که آروم نمیگیرن تا بالاخره حرفشون ثابت بشه باور کنین خانواده هم میتونه اختلالات شخصیتیش رو با عقده رو بچه پیاده کنه 

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
درسته الان دیگه خودت انتخاب میکنی با کی باشی ولی بهتره همون شخص هم مورد پسند خانواده یاشه حتماً مخصو ...

دخالت در مورد انتخابمـ فقط . حرفتون قطعا سنده. دختر مورد علاقه  لازمه مورد تأیید مادر و خواهرا باشه.

قانع کننده تر بگو . آخه همه غریبه که بد نیستند. بخدا رفیقم با ی غریبه وصلت کرده. عاشششق همن. هم خودش ...

غریبه ظاهرش خوبه و خوش و بش میکنه اما اگه تک تک خونوادت جلو چشاشون بمیرن اصلا براشون مهم نیست 

خیلی خوششون نمیاد که حتی خونوادت ی لقمه نون پای سفرشون بخورن 

از مامانت عین سگ متنفر میشه 

حتی اگه پولدار باشی بدشون میاد ی هزاری خرج مادر بی بضاعت و بیمارت کنی 

از زمین خوردن خونوادت تو ته دلشون خوشحال میشن ولی به ظاهر اشک میریزن 

اینه میگی رفیقم من نمیدونم شما کی هستین اما اینو بدون بعضی پسرها و دخترها خونواده خوبی ندارن یا سابقه خوبی تو فامیل ندارن بهتره با غریبه وصلت کنن چون تو قوم و خویش میشناسنشون دختر خیلی خوب بهشون نمیدن یا پسر خیلی خوب براشون نمیره 

هرجای زندگیتون خدا رو کنار زدین ،شیطان جاشو پر میکنه  ،وقتی با کسی بحثت شد فک کن ببین کجای کار مقصر بودی ،شاید ی جایی ی حرفهایی زدی که نباید میزدی،شایدم رفتاری کردی که نباید میکردی ،شاید ی جایی کم گذاشتی ،شایدم ی جایی زیادروی کردی ،شایدم ی جایی نباید حریمو میشکوندی حریمو شکوندی،من معتقدم از ماست که بر ماست .سعی کنید تا اونجایی که میتونید در مورد مسایل خصوصی زندگی دیگران از کسی سوال نپرسید ،و هرچه درمورد دیگران کمتر بدانید بیشتر حریم را رعایت کردین در نتیجه آرامش بیشتری خواهید داشت. این رفتار شماست که تعیین میکنه دیگران چگونه با شما برخورد کننداگه بخوای از رفتار و گفتار اطرافیانت ایراد بگیری ی موقع میبینی هیشکی دُورُ وَرِت نیست و تو تنهای تنهایی اون موقع متوجه میشی برای داشتن زندگی شاد باید گاهی اوقات خودتو به خریّت بزنی. درسته زندگی همش شیرین نیست ،ولی همش هم تلخ نیست . وقتی میخوای با یکی صحبت کنی ببین از چی و یا کی بدش میاد ،اصلا راجع به اونها صحبت نکن ،و یا در مورد مشکلات زندگیشون و یا وقایع تلخی که ازشون شنیدی نپرس مثل طلاق، اختلاف خانوادگی ،مشکلات شغلی و... ،اگه دوس داشته باشن بدونی خودشون برات توضیح میدن اما اگه دوس نداشته باشن سوال هم بپرسی طفره میرن یا اگه هم بگن بعدش ازت متنفر میشن ،پس بهتره اصلا نپرسی😉