2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای عزیزم شرایطت خوب نیس کاش بگی بهشون نیانگ

فتی بچه هاشم شلوغن واقعا سخت میشه

چه نسبتی داره باهات؟

چه دور باشه چه نزدیک شرایطت رو بگو، بگو نمیتونم پذیرایی کنم

اگه باز اومدن کارا رو همشو بسپر به خودش

منم اینجوریم ازسردردنمیتونم بخوابم

بهشون مستقیم میگم بی رودردایسی چی عزیزترازجون خودم وبچم 

والا 

فقط 27 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

خيلى خيلى راحت باش 

راحتي و ارامش خودت الويت زندگيت باشه 

تعارف الكى چرا ميكنى 

يا خودت يا همسرت بگه 

پيام بده بهش 

بگو خيلى دوست داشتم ببينمتون ولى شرمنده به خاطر دوران باردارى شرايطم مناسب نيست و ....

باهاشون رودربایستی دارم سختمه بگم نیایین.کاش میشد راحت بگی بعدا بیایید 😢

چه رودربایستی؟حالت خوبه؟مغزت تاب نداره؟تو موقع کار دل درد میگیری یعنی احتمال سقط داری بعد اگر بچت چیزیش شه رودروایسی بچتو نجات میده ؟؟ اگر قراره اینقدز مامان ظعیفی باشی و نتونی بخاطر بچت خجالتو بزاری کنار بنظرم بچت خیلی ظعیف و بی پناه میشه در این دنیا چون داری از الان با جونش بازی میکنی فردا معلوم نیست چکارش میکنی 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
وای عزیزم شرایطت خوب نیس کاش بگی بهشون نیانگفتی بچه هاشم شلوغن واقعا سخت میشهچه نسبتی داره باهات؟چه ...

فامیل درجه یک خودمه. نمیشه بگم نیان.

چه کمک بده چه نده خودم مجبورم کار کنم. اونم بچه هاش کوچیک‌و شیطوووونن.کارش هم به دلم نیست یبار برام ظرف شست با همون کف میذاشتشون بالای آبچکان 😐

بچه هاش هم خیلی خرابکارن.

خدایی من الان باردارم به زور غذا برا خودم میذارم ظرفام با شوهرمه خودم بشورم ضعف میکنم ...بعد مهمون داری میکنی تو 😐😐😐 

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

وا منم‌پارسال باردار بودم ب زور یک روز خواهرم رو راه دادم ک تازه کارهام هم میکرد ..اصلا نذار کسی جز ...

کاش منم میتونستم بگم نیایید ولی متاسفانه نمیتونم.

اگه بگم قهر میکنن😐

خودشون باید درک کنن