2777
2789
عنوان

خانما الان ی ساعته دسشویی نرفتم بنظرتون الان تست بزنم نشون میده

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 29 پست
من ۴ روز مونده به موعدمالان نشون نمیده؟

از موعدت بگذره بهتره....

مارک بی بی چک هم تاثیر داره 

معمولا مدیکور دقیق تره

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

والاع 😄

اخه خودم تست دادنی همش سرچ اینا کردم همه جا میگفتن مهم نیست صبح یا عصر فقط بین سرویس رفتنات ۴ ساعت فاصله باشه که نتیجه رو خوب نشون بده برا همون گفتم یه ساعت فاصله کمه 

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روش مطمئنی هم نیست همون خون بهتره

خون دیگه مرحله آخره 

این ماه پنج تا بی بی چک گذاشتم همه شون منفی 

نمیشه هر روز بری آزمایش خون ولی بی بی چک راحت تره

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

والاع 😄اخه خودم تست دادنی همش سرچ اینا کردم همه جا میگفتن مهم نیست صبح یا عصر فقط بین سرویس رفتنات ...

آخه طرز گفتنت عالی بود 

بچه اولته؟

آخه طرز گفتنت عالی بود بچه اولته؟

اره 😄

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

اره 😄

بسلامتی عزیزم 

یک ماه داری لطفاً فقط بخواب 

چرا بیداری الان😐

بسلامتی عزیزم یک ماه داری لطفاً فقط بخواب چرا بیداری الان😐

شب 9 تا 3  خوابیده بودم بعد از گشنگی بیدار شدم یکم چیز میز خوردم 

معدم یکم اذیت میکنه به خاطر همون نخوابیدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شب 9 تا 3 خوابیده بودم بعد از گشنگی بیدار شدم یکم چیز میز خوردم معدم یکم اذیت میکنه به خاطر همون نخ ...

انشالله زایمان راحتی داشته باشی 

خیلی خودتو آماده کن واسه نی نی داری🤭 

خیلی بخواب،بچه بیاد کمبود خواب داری اذیت میشی 

خون دیگه مرحله آخره این ماه پنج تا بی بی چک گذاشتم همه شون منفی نمیشه هر روز بری آزمایش خون ولی بی ب ...

خب هر ماه بیش از ۲هفته عقب افتاد آز بده. البته این روش برای کسی خوبه که پریوداش منظمه. مثلا من نمیتونم این‌کارو کنم چون هرماه عقب میوفتن پریودم

انشالله زایمان راحتی داشته باشی خیلی خودتو آماده کن واسه نی نی داری🤭 خیلی بخواب،بچه بیاد کمبود خواب ...

مرسی عزیزم ممنونم 🌷 

چاره ای نیست ...باید تحمل کرد 🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرسی عزیزم ممنونم 🌷 چاره ای نیست ...باید تحمل کرد 🥲

🌺❤️

تحمل شیرینی که تا آخر عمر همراه مونه😁

🌺❤️تحمل شیرینی که تا آخر عمر همراه مونه😁

هعی چی بگم والاع 

ایشالله که از پسش بربیام 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۸ ماهه حاملم 😐

بی بی چک زدم منفی شد بر منم دعا کن حامله باشم 

خدایاااااا شکرت ❤️❤️❤️ خدا ی مهربانم تو بخشنده ای خدایاشکرت برای هر چی که تو زندگیم دادی هر لحظه شکر گذار تو هستم مهرباننننننننننن ترییییییننننن مهربانانننننننن❤️❤️❤️❤️✨✨✨✨✨✨😘😘😘😘😘😘🥰🥰🥰😍😍😍😍😍😍😍😍
بی بی چک زدم منفی شد بر منم دعا کن حامله باشم

ایشالله که خیرت رو خدا در ارزوهات قرار بده و دامنتو سبز کنه عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ایشالله که خیرت رو خدا در ارزوهات قرار بده و دامنتو سبز کنه عزیزم

مرسی گلم انشالله 

خدایاااااا شکرت ❤️❤️❤️ خدا ی مهربانم تو بخشنده ای خدایاشکرت برای هر چی که تو زندگیم دادی هر لحظه شکر گذار تو هستم مهرباننننننننننن ترییییییننننن مهربانانننننننن❤️❤️❤️❤️✨✨✨✨✨✨😘😘😘😘😘😘🥰🥰🥰😍😍😍😍😍😍😍😍