2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تبریز

کاش منم تبریز زندگی میکردمممممم

اگر اهواز بودی بخاطر علی مهزیار زلزله خطری نداشت حتی اگر زلزله هم میومد مینشستی سرجات قشنگگگگ کیف زلزله رو میبردی 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

من زلزله که میاد خانوادم میریزن بیرون میگمشون بابا اهواز زلزله خاصی نمیاد بیاین تو

کاش منم تبریز زندگی میکردمممممماگر اهواز بودی بخاطر علی مهزیار زلزله خطری نداشت حتی اگر زلزله هم میو ...

اینم ام پس لرزه میاد اصلا زیاد نمیاد ولی پارسال در اتاقا بدجور صدا میدادن از اون موقع یه صده میاد میترسم

اینم ام پس لرزه میاد اصلا زیاد نمیاد ولی پارسال در اتاقا بدجور صدا میدادن از اون موقع یه صده میاد می ...

نترس الکی به دلت بد راه نده ببین این اعتقاد شخصی من نیست واقعیته به هرچیزی که زیاد فکر کنی اتفاق میفته حتمااااا پس از این فاز بیا بیرون چندبار به خودت بگو زلزله نمیاد اصلا انرژی مثبت به خودت بده که اتفاق نیفته جدی میگم. گ

نترس الکی به دلت بد راه نده ببین این اعتقاد شخصی من نیست واقعیته به هرچیزی که زیاد فکر کنی اتفاق میف ...

بازدارم دکترا میگن روانپزشک ولی شوهرم اجازه نمیده میگه خودت خودتو دیونه کردی الکی با قرص هم خوب نمیشی

بازدارم دکترا میگن روانپزشک ولی شوهرم اجازه نمیده میگه خودت خودتو دیونه کردی الکی با قرص هم خوب نمیش ...

اولا مشاور خعیلی هم خوبه حال روحیت بهتر میشه دوما قرص مصرف نکن لطفااااااااا بدتر میشه سوما انقدر رو خودت عیب نذار اونم جلو شوهرت ببین چی بهت گفتههههههههه به خودت برس انرژی مثبت به خودت بده برو خونه خانوادت خواهرات مامانت خودتو سرگرم کن بگو بخند کن پادکست گوش کن انگیزه بگیری خودت به خودت کمک کن تو خودتو بهتر از هرکسی میشناسی و برای هیچکسسسسسس جز خودت مهم نیستی بقیه کشکن مراقب باش خودتو عیب دار نکن یه بچه تو راهی هم داری مادر افسرده بدردش نمیخوره فردا بچه که بیاد بین زن و شوهر اختلاف زیاد میشه فردا روزی چیزی میگی شوهرت میگتت دیوونه سر بچه داد میکشی عصبی میشی حقم داری اونم میگتت دیوونه ی قرصی به خودت بیا