2777
2789
عنوان

واقعا شوهرم خیلی صبوره🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلامت باشیدیروز ۷۰ درصدش رو انجام دادن امروزم ۳۰ درصد باقی موندش انجام میشهنمیدونم والا همه جا اینجو ...

چقد شد هزینه؟ 

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

آخی چه خوب

حالا اگه من بودم زمین و زمانو بهم می‌دوختم 

گریه با جیغ باهم

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه تن به تن سر به کشتن دهیم ، از آن به که کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

کاش اینجور آدما تکثیر شن آدمایی که کنترل خشم دارن

از اونطرف مردایی که بخاطر کوچکترین چیزی زمین و زمانی به هم میدوزن و بد و بیاره میگن نسلشون منقرض شه 

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
۲۸ تومن

نقد یا چکی؟؟ شوهر من بهترین مرکز رفت۲۱تومن.. چکی

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

کی رفته و کجا‌؟۱۸ تومن نقد ۱۰ تومن چک ماه دیگه

مشهد... ۲۱تومن... ی تومن قبل کار.... 

۴تومن روز کاشت.. 

بقیه هر۵۰روز ۲تومن چک.... 

مشهد... ۲۱تومن... ی تومن قبل کار.... ۴تومن روز کاشت.. بقیه هر۵۰روز ۲تومن چک....

ماه پیش رفت.. هنوز موهاش درنیومده اصلا.. مرحله ریزشه الان هتوز

مشهد... ۲۱تومن... ی تومن قبل کار.... ۴تومن روز کاشت.. بقیه هر۵۰روز ۲تومن چک....

نمیدونم والا معمولا تهران قیمتا بالاتره

ولی تو پرداختش چقدر راه اومدن باهاتون خیلی خرد خرده

از نتیجه راضی بودین؟

من بیشتر از شوهرم استرس نتیجه‌شو دارم😂