2777
2789
دوره ی ساسانیان ادم ها طبقه بندی داشتند و مردم از حقوق یکسان برخوردار نبودن برا همین کلا رشد امکان پ ...

اصلا شعری که من راجبش تاپیک زدم به کنار

شما میخوای تاریخ رو هم نادیده بگیری؟؟

واقعا عجیبید

کاربری دوستم فعلا دست منه

متوجه شدی چی میگم؟؟ میگم زبان عربی زبانی هست که تمامی زبانهای دنیا توش کلمات عربی داره انگلیسی ترکی ...

عزیزم 

در رابطه با بحث زبان شناسی ما کلماتی رو داریم که از فرهنگ و زبان فارسی وارد عربی شد 

این تاثیر دو طرفه بود 

و آیا واقعا معیار برای کامل دونستن یک زبان این هست که از کلماتش داخل زبان های دیگه بیشتره؟؟

این بیشتر نشان از گسترش اون زبان از طریق جنگ،تجارت و...هست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو خیلی با سوادی که بیت اول شعرتم نمیدونی چیه ....تو جا ما باسوادی برامون بسه ... شما حرف بعدیتم درس ...

نه شما با سوادی که یه جمله رو چندین بار برات تکرار کردم هنوز متوجه نشدی

متوجه شدی چی میگم؟؟ میگم زبان عربی زبانی هست که تمامی زبانهای دنیا توش کلمات عربی داره انگلیسی ترکی ...

تعریف "کاملترین" زبان جهان به عوامل مختلفی بستگی دارد و بسته به دیدگاه افراد متفاوت است. برخی از ویژگی‌هایی که ممکن است در ارزیابی یک زبان به عنوان "کاملترین" در نظر گرفته شوند عبارتند از:

1. گستردگی واژگان: زبان‌هایی که دارای دایره واژگان وسیع‌تری هستند، ممکن است به عنوان کامل‌تر در نظر گرفته شوند.

2. قواعد و ساختار: زبان‌هایی با قواعد گرامری منسجم و پیچیده می‌توانند به عنوان کامل‌تر شناخته شوند.

3. توانایی بیان مفاهیم پیچیده: زبانی که بتواند مفاهیم و احساسات پیچیده را به خوبی بیان کند، می‌تواند به عنوان کامل‌تر تلقی شود.

4. تاریخچه و فرهنگ: زبان‌هایی که دارای تاریخچه غنی و فرهنگی عمیق هستند، ممکن است از نظر برخی افراد کامل‌تر باشند.

در نهایت، هیچ زبانی به طور مطلق "کامل" نیست و هر زبان ویژگی‌ها و محدودیت‌های خاص خود را دارد. زبان‌هایی مانند انگلیسی، فرانسوی، عربی و چینی هر کدام دارای ویژگی‌های منحصر به فردی هستند که آن‌ها را در زمینه‌های مختلف برجسته می‌کند.

ای خدا عرب پرستی.خدافظ

عرب پرست نیستم خودم هم عرب هستم 

و توی ناز و نعمت بزرگ شدم قابل توجه اونایی که میگن عربا قدیما دختر چال میکردن همین الانم توی بعضی اقوام قتل و دزدی و...  زیاده 

همین ی مدت پیش ی پسر فارس چون زنشو دوس نداشت زنده زنده کشتش و دفنش کرد 

یکم منطقی باشید 

نه شما با سوادی که یه جمله رو چندین بار برات تکرار کردم هنوز متوجه نشدی

چون نمیخوای باور کنی که بیت اول شعرت توهینه 

منم مدام تکرار کردم که متوجه شی، مگه شدی؟؟؟

متاسفانه نرود میخ اهنی در سنگ 

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

عرب پرست نیستم خودم هم عرب هستم و توی ناز و نعمت بزرگ شدم قابل توجه اونایی که میگن عربا قدیما دختر ...

چرا خودتو قاطی میکنی 

من ترکم یعنی ترکیه ایم؟ صرفا چون زبانمون یکیه 

شما زبانتون عربیه فقط

گوجه سبز میقولی هستم 😁🧡کاراگاه سایت 😎یک عدد کیدرامری 🐥😍
عرب پرست نیستم خودم هم عرب هستم و توی ناز و نعمت بزرگ شدم قابل توجه اونایی که میگن عربا قدیما دختر ...

همون اول بگو عرب هستی تا بدونیم چی ب چیه اوکی

خوش ب حالت تو نازو نعمت بزرگ شدی ما فارس ها باز زیر کتک بزرگ شدیم!

چه جالب که تخت جمشید بعد از اسلام ساخته شد به هر حال معماری ما اون زمان رشد کرد 😉

والا معماری ایرانو به تخت جمشید نمیشناسن به بناهای اصفهان میشناسن

تمدن رو به تخت جمشید می‌شناسن 

چقدر زشته متعصب بودن

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
اصلا شعری که من راجبش تاپیک زدم به کنارشما میخوای تاریخ رو هم نادیده بگیری؟؟واقعا عجیبید

تاریخ چیه بگید ما هم بدونیم 

همه دانشمندامون که مسلمون بودن 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
بیت اولتو بخون و بیا حرف بزن تماممممم

اونجا که گفته عجم کاملا مشخصه که به حمله اعراب اشاره داره

زمانی که عرب ها به ایران حمله کردن به ایرانیا میگفتن عجم به معنی گنگ و زبون نفهم

واسه همین فردوسی گفته بسی رنج بردم در این سال سی عجم زنده کردم بدین پارسی

اگه فردوسی نبود الان ما عربی حرف میزدیم

تعریف "کاملترین" زبان جهان به عوامل مختلفی بستگی دارد و بسته به دیدگاه افراد متفاوت است. برخی از ویژ ...

این چیزی که گفتی زبان عربی داره 

در زبان عربی دختر و پسر فعل و نهاد متفاوتی دارن  

در زبان فارسی اینطور نیست 

چرا قران رو زیر سوال میبری؟ 

عربی کامله چون زبان قرانه و زبان قران هیچ نقصی در اون نیست 

یه کلیپی هست حیفه نمیشه اینجا فرستاد وگرنه متوجه میشدی هزاراان کلمه هس که باقی کشورها به پای اون حجم کلمات  عربی نمیرسن 

تاریخ چیه بگید ما هم بدونیم همه دانشمندامون که مسلمون بودن

بخوای دنبالشو‌ بگیری به نتیجه خوبی میرسی 

اما نمیخوای میدونی چرا؟ 

چون میترسی از زیر سوال رفتن اعتقاداتی که چندین سال باهاش زندگی کردی 

باشه 

دو قرن سکوت رو بخون 

گوجه سبز میقولی هستم 😁🧡کاراگاه سایت 😎یک عدد کیدرامری 🐥😍

همه ی عرب های ایران عزیزن چون ایرانی هستن

منظور این شعر اصلا توهین به عرب های ایران نیست اشتباه برداشت نکنید